Midsommarplaner

2011-06-23 10:54:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Ännu en jobbdag innan det är helgledigt. Till och med vår butik stänger i två dagar under midsommar.
I helgen hoppas jag att vi tar oss iväg på något trevligt firande med barnen. De sprang båda omkring tidigare i morse och hoppade och studsade och sjöng "Koackackack". Jag tror med andra ord att de skulle tycka att det va roligt att dansa lite runt en midsommarstång. 
 
På söndag har vi bokat en tid med min favoritfotograf och ska ta några fina familjebilder som vi sedan kan göra förstoringar av. Längtar tills jag får se resultatet på bilderna! Förstår inte riktigt hur jag tänkt när jag vill ha bilder på hela familjen. Det händer ju aldrig att Mira och Theo kollar i kameran samtidigt och nu ska vi va två vuxna också som ska försöka se normala ut.

Jag har inte riktigt bestämt mej än vilka kläder jag ska ha på mej. Får nog lägga in en bild här under helgen så att ni kan hjälpa mej välja. Måste ju matcha hela familjen! Viktiga saker det där:)

Nu inväntar vi besök av min svägerska. Trevligt!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Noah har ögoninflammation (inte mycket kvar) och efter två dygn med medicin ska det inte smitta. Det var igår. Ingen annan har fått det. Om ni vågar får ni gärna komma hit en stund imorgon eftermiddag.

2011-06-23 @ 12:46:06
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Petra

Hoppas ni får en fin midsommar och att du får vara ledig lite nu:)kraam

2011-06-23 @ 21:04:00
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback