Bekök hos doktorn

2011-03-21 12:38:31 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Jag sov som en stock på soffan hela natten tills maken kom och pussade mej hejdå när han gick till jobbet klockan sex. Strax därefter vaknade Theo och sedan var karusellen igång. Mira sov hela natten och kunde sova till sju trots att jag och lillebror var vakna.

När hon hade vaknat tog jag mej en titt på fingret och insåg att det fortfarande var väldigt blått, svullet och öppet sår. Jag ringde vårdcentralen för att höra vad de tyckte att vi skulle göra. Fick en tid till distriktssköterskan för att kolla såret. Trots att det var för sent att sy så kändes det bra att få komma dit och få det kollat. 

Theo fick jag lämna av på förskolan alldeles själv. Han fick en rivstart med inskolningen denna veckan alltså. Det hade gått bra den timmen han var själv där. Visst hade han gråtit lite och varit lite ledsen... men det var väl inte så konstigt tycker jag med tanke på att både storasyster och mamma lämnade honom för första gången. 

Doktorn konstaterade att det kanske hade behövts sys igår men att det nu var för sent. Det kommer iaf att läka av sig självt men han sa att hon med största sannorlikhet kommer att ha ont ett tag till. Vi har laddat med alvedon till natten och plåster. Vilken hjälte min tjej var som lät doktorn titta på fingret utan ett litet pip. Hon var helt klart värd glassen hon sedan fick som "plåster på såren". 


Nu tar vi det lite lugnt medans lillebror sover. Mira framför en film och jag vid datorn. 




 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Fy! Det gör ont i hela kroppen när någon skriver hur ont deras barn har det. Jag vet hur det är att vara en orolig förälder och ångestvärken över att inte kunna lindra deras smärta. Jag hoppas verkligen Miras finger läker snart och att alvedonen tar bort smärtan. Vilken jäkla otur!

2011-03-21 @ 12:55:00
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Annika - Vildes mamma

Stackars lilla tjej!!! Jag börjar nästan gråta här och jag förstår hur ont det måste göra i dig oxå när du vet att hon har ont... Men vilken tuff tjej som klarade doktors-besöket så bra, verkligen imponerande... Och duktig liten Theo oxå som fixade förskolan själv :-)

2011-03-21 @ 14:29:31
URL: http://leovilde.wordpress.com
Postat av: Emmelie

Usch så hemskt när d sker olyckor med barnen. Man blir ju alldeles skärrad men ska försöka vara starka för deras skull. Skönt dock att d gick hyfsat bra. Hände en liknande grej här hemma o jag blev jätterädd. lilly ramlade med stolen över Sandra.

2011-03-21 @ 18:34:34
Postat av: Marlene, mamma till Lilly & John

Å va duktigt hon är... stackars stackars Mira! usch va de gör ont i kroppen när dom skadar sig. Hoppas det blir bra fort!



KRAM till Mirisen och DIG!

2011-03-21 @ 19:39:44
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Linda

Hoppas hon blir bättre. JÄTTE KRAMAR!

2011-03-22 @ 06:14:05
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback