Mysfredag

2011-03-25 14:44:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag var det en glädje att hämta barnen på förskolan. Fröknarna berättade att det hade gått mycket bättre med Theo idag. Han hade varit nöjd och glad ute och ätit bra vid lunch. Han grät inte ens när jag hämtade honom, vilket han gjort de andra dagarna. Kan det bero på att han fick sova innan vi åkte dit kanske. Det positiva (ENDA POSITIVA!) med att vakna klockan 5.30 är väl just att han hinner sova igen innan klockan nio.

Nästa vecka kommer de att gå som 15 timmars barnen gör, det vill säga tis-tors. Ska nog försöka hinna med att gå till öppna förskolan på måndag då. Mira har tjatat om det hela veckan... eller rättare sagt varje gång vi åkt förbi där med bilen, vilket vi gör när vi åker till förskolan.

Jag var en sväng på stan medans barnen var på förskolan idag. Jag passade på att gå på ikea och köpa lite förvaring. Jag fick lov att få lite ordning på vårt skoskåp samt min syhörna. Lite bättre blev det, men det saknas fortfarande några bra lådor och annat till mina syprylar.

Nu ska jag gå ner och se om Theo lever sen ska vi käka lite mellis.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Så skönt att d går bättre. Hoppas nästa vecka får flyta på bra. Själv ska jag på barnmässa imorgon men Emma o Malin. Ska bli såååå kul! kram

2011-03-25 @ 22:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback