Söndagen den 6 mars

2011-03-06 19:37:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Imorse fick jag efterlängtad sovmorgon sedan satte dagen igång i rasande tempo. Maken parkerade sig framför vasaloppet medans jag fixerade text på mössor och packeterade i paket. Vi lagade lunch till barnens farfar och farbror som kom på besök. Ett efterlängtat och trevligt besök som fick barnen att skina upp.

När våra gäster begav sig hemåt åkte jag till gymmet för ett corepass och en halvtimme på crosstrainer. Kändes riktigt bra på träningen och jag fick än en gång panik över att mitt gymkort snart tar slut. Jag har verkligen blivit både starkare och fått bättre kondis av att träna de här två månaderna och jag hoppas kunna fortsätta utvecklas framöver. När man tränar 2-3 ggr i veckan under en längre period så blir man till sist beroende av det. Jag får lätt ångest om jag inte tränat på två dagar nu för tiden. Underbart att jag kommit så långt att det börjar bli både roligt och riktigt givande att gå dit. Första månaden var bara jobbig innan jag lyckades väcka musklerna som legat och vilat i flera år.

Ikväll ska vi se på solsidan och sedan tror jag att det blir någon film. Skönt att bara ta det lugnt i soffan efter en intensiv helg.

Kommentarer
Postat av: Linda

Då var vi två som hade våra gubbar framför vasaloppet :D hehe



Hoppas du hade en bra dag! KRAM

2011-03-07 @ 07:45:18
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback