Utebarn

2011-03-26 16:12:36 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




När jag kom hem idag möttes jag av två härligt smutsiga och rödblommiga barn. De hade då varit ute och lekt i två timmar. Theo verkligen älskar att vara ute och idag gick han tom omkring själv. Så häftigt att se hur duktig han blivit på att gå nu. Inomhus går han hela tiden och även om det är vingligt över trösklar och så, så har han blivit så duktig på väldigt kort tid. Bra gjort att kunna gå med stora vinterkängor också.

Mira cyklade omkring på den numer snöfattiga vägen. Helt underbart att snön smält bort igen. Maken skottade ut det sista av våra snöhögar idag, så när solen går i moln ikväll så har vi nog inget kvar på gården som påminner oss om den lååånga vintern.

Nu ska jag leka lite med Mira som sitter här i mitt knä och försöker sabba mitt inlägg. Det var roligt en stund att se på bilden... men nu är det inte roligt längre.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Vi måste också plocka fram cyklarna. Har ingen lika bra plats som ni att cykla på men ändå. Noah brukar ju vara tokig i Miras fina cykel. Får bli en sådan med stödhjul till honom och en trehjuling till Simon. Sommar! Sommar! Sommar!

2011-03-27 @ 10:49:17
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback