Vilket djur är du?

2011-03-05 10:51:09 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «




En trött tjej provar mössa framför bompa. Mira är van vid det här laget att prova mössor. Det är tur att jag fått barn som tycker att det är ok att ha mössa på sig! För det är ju inte bara så att jag syr mössor till andra... en och annan mössa slinker ner i våra egna lådor också.
Som den här mössan med apor till exempel. Den blev sydd i fel storlek till en kund och därför över här hemma. Mira verkade gilla aporna så kanske behåller vi den själva. Det är ett tufft turkosttyg med flodhästar på andra sidan (perfekt till Theo att ärva sen. En investering alltså:)).



En kladdig men glad grabb. Maken tycker ibland att Theo ser ut som en flodhäst med sina fyra gaddar i överkäken. Jag har även hört att han ibland kan liknas med en hungrig fågel med sin söta överläpp som ibland formas till kycklingnäbb. Oavsett vad kommer han alltid att vara min gullgroda.
Förvirrande för en liten grabb när han ser en bild på en groda och kanske då tänker "Jaha, är det så mamma tycker att jag ser ut". Gäller nog att lägga av med de smickrande/mindre smickrande smeknamnen innan han börjar lära sig vad de betyder.

Här hemma har vi hunnit med att städa och baka semlor nu på morgonen. Dax att fixa håret och sedan mat. Jag tror att den här dagen kommer att gå i rasande tempo.

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Så grymt kul med nya tyger d e alltid kul. Skulle vilja betälla lite mera själv men måste lägga band på mig då jag bara syr för privat bruk o presenter såklart.

Dagen har gått hyfsat bra, har fått vila en del o myst framför pippi i tv soffan.

Synd att du inte kunde komma på fika, men förstår att du inte sätter dig i bilen o åker 36 mil bara för en kopp kaffe =)

Kram!

2011-03-05 @ 15:33:40
Postat av: Linda

VA söta dom är! :D

hoppas ni haft en bra dag! :D KRAM

2011-03-05 @ 15:59:59
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tyvärr bor jag en bit ifrån Jönköping, nämligen i Sundsvall, så den där tygaffären blir nog svår att ta sig till tyvärr =)



Jobbar själv på en gardintygaffär, så eventuellt kan jag kolla med chefen om hon vet om någon leverantör som har "stjärntyger". Misstänker att det kan dyka upp något liknande fram mot sommaren då det marina temat drar igång.



Vad praktiskt för dig att ha barn som "provdockor" till mössorna. Det är svårt att sy till andra när man inte har någon att prova på hemma, speciellt då det gäller barn.

2011-03-05 @ 18:00:47
URL: http://lisagidlund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback