Vill inte vara negativ, men...

2011-03-18 14:58:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag hade hopptas på att den här dagen skulle blir bra ändå trots snön... men tyvärr var den körd redan från start. Det enda positiva var att det gick bra att lämna barnen en sväng på förskolan. Jag gick ut och tog en promenad och de lekte bra med de andra barnen tills jag kom tillbaka. En bra första inskolningsvecka är alltså avklarad. Få se hur det går nästa vecka då de vart hemma över helgen.

Efter det har dagen gått utför. Vi går inte in på detaljer men försäkringskassan hade en del i det hela. Jag får nog åka och handla hem något riktigt smarrigt till kvällen sen så vi har något positivt att se fram emot. En annan positiv sak idag är också att maken slipper jobba över. Kul att hinna ses lite innan barnen lägger sig. Laga mat tillsammans och få till lite hederlig svensson-fredags-mys.

Jag fick så otroligt ont i huvudet efter maten och insåg när jag satte på kaffekannan att det kanske var just kaffet som var problemet. Kanske är jag så beroende av det där kaffet att jag får huvudvärk om jag inte druckit en kopp på förmiddagen. Nu har jag iaf tre koppar som väntar på mej.

Annat som väntar är städning. Ingen rast ingen ro.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Var glad! Dina barn ser i alla fall inte ut som Simon. Jäkla skit liksom att de aldrig bara får vara friska och må bra.

2011-03-18 @ 15:44:00
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Okeej va roligt att de går igång såpass fort :)

ja här har de snöat hela dagen och jag vill verkligen inte ha mer snö, trodde de skulle få bli vår nu när hannabus fyller 1år nästa månad men icke :(

Hoppas du haft en bra dag! :)

du får meddela när företaget är igång ! :)

2011-03-18 @ 17:03:55
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/
Postat av: Tova

Usch, tänk att försäkringskassan inte tycks kunna göra någon glad. Jag fattade förut aldrig varför alla var så "anti" dem, men sen jag blev gravid och fick barn så förstår jag precis... haha :)

Hoppas fortsättningen av helgen blir bättre!!

2011-03-19 @ 00:35:57
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback