Ett sånt där inlägg som ingen vill läsa

2011-11-21 09:29:52 Personligt
» Kommentarer(4) «


*Varning för klagovisa*

Intressant faktum att det är nykteristen som har mest huvudvärk och mår mest illa efter julfesten med jobbet. Jag hoppas för de andras skull åtminstone att det är jag som mår värst. Önskar ingen annan mitt mående.
Sen i augusti har jag gått med konstant huvudvärk och när man tycker att det borde bli bättre snart så blir det istället värre. Nu mår jag som jag gjorde första veckorna när jag var sjukskriven i somras. Jag är så fruktansvärt less. Orken är på botten och bara tanken på att sminka sig och klistra på leendet för att sedan gå till jobbet är en ansträngning i sig. Jag får väl kanske önska mig ett besök hos kiropraktor i julklapp ändå. Mina egna pengar har jag gjort slut för länge sen på värktabletter (som ändå inte funkar).

Någon som har nåt roligt att berätta som kan pigga upp mig lite?

Vill inte fylla bloggen med massa klagovisor, därför stryker jag detta inlägg och återkommer när jag mår bättre.


Kommentarer
Postat av: Mamma till fyra pojkar

Oj oj oj! Jag skickar tusenmiljoner varma kramar från Norrbotten! Jag tror DU MÅR MYCKE bättre imorgon!



Jag vet vad migren är - har haft själv det många ggr. Nästan det värsta man kan ha. Tycker verkligen synd om dig som har huvudverk hela tiden. =(



Tycker om dina mössor som jag köpt! Återkommer säkert ngn dag igen!



Men som sagt -- imorgon är det bättre!

KRAAAAAAAAAAAAM!

2011-11-21 @ 19:36:32
Postat av: AnnetteD

Kan det inte va något annat som ligger bakom din huvudvärk? Jag känner en tjej som hade hemsk värk i huvudet, och det visade sig att hon egentligen hade bakom liggande problem....som hon gick och omedvetet spände sig för (där av värken)

En liten tanke bara =) Tack för en bra blogg!

Kram Annette D

2011-11-21 @ 20:22:21
URL: http://harinteheller
Postat av: Mamma Marlene

En liten fråga bara.. Va d inte i typ juli-aug som du skaffade nya glasögon? Kanske du har fått fel styrka? Ja fick helt fel styrka hos spec. savers. MYCKET starkare än vad jag behövde. De visade sig efter att jag gick t en annan optiker som jag tyckte verkade mer seriös än dom.



Hoppas det blir bättre snart iaf!! Kram

2011-11-21 @ 20:41:13
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Sandra

Att julen snart är här är skoj :-) Annars sitter jag själv med en tenta nu som tar upp all min lediga tid, som om jag hade ledig tid innan ;)



Fast det är absolut inte lika jobbigt som huvudvärk! Har själv lidit många år av huvudvärk och kan få riktiga migränanfall ibland men tack och lov var det snart ett halvår sedan sist.. Hoppas på att din ska bli bättre!

2011-11-22 @ 21:18:10
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback