Fotbollsgrabb?

2011-10-14 19:51:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Vår coola lilla fotbollskille. Fotbollen har blivit Theos käraste ägodel på sistone. Idag blev han helt hysterisk de gånger han inte fixade att hålla handen i fickan samtidigt som han styrde bollen dit han ville. Jösses vilket temperament han börjar uppvisa! Pussel är en annan sak han fått upp ögonen för sista veckan. Från att inte kunna lägga en enda bit till att på en vecka kunna lägga knopppussel helt utan problem och även 6-9 bitars pussel med lite lite hjälp. (Stolt mamma) Det gäller dock att passa sig när han inte får dit bitarna för då bryter han ihop totalt. Vi får nog öva lite på tålamodet framöver tror jag. Barnen har helt tydligt ärvt mitt tålamod. De vill va bäst på allt på en gång utan övning, precis som jag alltid velat.

Idag har vi kurerat oss hela familjen och myst hela dagen. Jag och Mira tog en liten sväng ner till maxi och handlade, det var riktigt mysigt med lite mor och dotter shopping.
Maken var till doktorn på förmiddagen och fick penicillin. Jag hoppas resten av familjen slipper även om det känns som att vi alla kanske skulle behöva en kur. Barnen har iaf inte haft någon feber idag, men Theo har hemsk hosta och är fruktansvärt snorig.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och kika på Idol samt äta chips.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Syster

Chips är annars 2011-talets penicillin , lovar. Funkar mot det mesta!!

2011-10-14 @ 22:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback