Utvecklingssprång

2011-10-03 10:13:23 Mira växer & utvecklas
» Kommentarer(4) «


Helt seriöst! Varför vill man frivilligt gå upp strax efter fem på morgonen!? Inte ok! Theo har det ju bra förstås som kan gå och lägga sig igen klockan tio, men stackars mamman får självklart försöka överleva alla dagens timmar utan sömn. Det blir en tidig kväll ikväll iaf kan jag lova. Jag hoppas Mira också orkar med dagen trots att hon vaknade innan sex hon med.

Planerna för dagen är små. Vi tar en timme i taget. Har nyss målat lite och nu sitter Mira och lägger pussel medans Theo sover och jag sitter här.

Mira är i en riktig utvecklingsperiod nu där pyssel är bästa sysselsättningen. Pussel, rita och spela spel är sådant hon verkligen uppskattar och vill göra just nu. Idag tränade vi att skriva namnet. Överst skrev jag, mitten skrev vi tillsammans och underst skrev hon själv (med lite lite hjälp på en bokstav). Duktiga tjejen. En gubbe blev det också. Gubbarna har utvecklats och fått mage med armar och ben på nu, alltså inte längre huvudfoting.




Kommentarer
Postat av: Anna

Jag stiger ju upp före 4 men jag är ju inte riktigt klok :)



Vad duktig fröken är!!!

2011-10-03 @ 14:51:03
URL: http://tokmamma.wordpress.com
Postat av: MB

Hur går det med huvudvärken? Har de kollat att du inte har borrelia??

2011-10-03 @ 14:57:11
Postat av: Sara - Mamma till Max 3 år

Va duktig Mira är på att rita.



Va skönt att röntgen inte visade något konstigt. Det måste kännas skönt. Samtidigt som du ju fortfarande inte vet vad huvudvärken beror på. Hoppas akupunkturen snart börjar göra riktig nytta. Kram

2011-10-03 @ 21:59:51
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Mariam

Wow! Vilken duktig tjej!

2011-10-04 @ 15:57:19
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback