Klädbytardag och klagovisa

2011-09-17 14:48:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «




Idag for jag på klädbytardag det första jag gjorde på morgonen. Kom lite sent så när jag ställde mig i kö var det miljoner med shoppingsugna mammor och pappor framför mig. När jag väl kom in och började leta hade det redan blivit ganska urplockat så det slutade med att jag åkte hem igen med en tom kasse. Jag hade verkligen laddat för klädbytardagen och hoppats fynda både kängor och regnställ till Mira, men det blev som sagt inget av det. Tyckte ärligt talat att det var alldeles för mycket som såg urtvättat och 10 år gammalt ut. Alla skor var välanvända och noppriga/slitna. Nej, ingen hit helt enkelt. Jag som var så nöjd i våras när jag varit där. Då fyndade jag massa fint, både kläder och skor.

Bättre lycka en annan gång.

När jag kom ut från lokalerna där bytardagen hölls började min migrän att stega sig igen. Nu har jag galet ont men sitter här på ren trots. Jag är så less. Ska det verkligen va så här!? Hur länge ska jag behöva ha så här ont? Det funkar inte i längden att gå på jobbet o må skit och när jag sedan blir ledig bara orka ligga i soffan och ta igen mig för att orka nästa jobbpass. Det konstiga är att det är lågsäsong på jobbet just nu, jag jobbar halvtid och känner mig inte ett dugg stressad... ändå fixar jag inte den lilla extra ansträngning det behövs för att ta mig dit och göra mitt jobb utan att få 10 gånger värre huvudvärk.

Nu ska jag vika tvätt... för det är ju tyvärr så att även om jag mår skit så vandrar vardagen på och sysslorna läggs på hög. Tur för mig att jag har en fantastisk make som verkligen gör allt han kan för att underlätta för mig när jag mår dåligt. När tvätten är vikt (det sista på städalistan) har vi ett skinande, renstädat hem och då kan jag iaf lägga den stressen åt sidan och bara slappa resten av helgen.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hoppas du mår bättre snart, jag tycker det låter så jobbigt att läsa om hur du mått den sneaste tiden med all yrsel, migrän och annat.

Jag var på samma bytardag, hade lämnat in för sälja också. Sålde för nästan 800 kronor. Fast jag håller med dig ändå delvis, ytterkläderna var inte så mycket att hurra för direkt. Och det var en hel del urtvättat och fläckigt. Men jag lyckades ändå hitta lite :-).

2011-09-17 @ 20:20:03
Postat av: Mariam

Surt att du inte hittade något när du faktiskt tog dig i kragen och åkte iväg.

2011-09-18 @ 10:03:11
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Therese - Mirasmamma

Tack Ulrika för din omtanke. Va roligt att du lyckades fynda lte igår. Jag tror också att det säkert fanns en hel del fint, bara att jag hade oturen att inte se det först. I våras sålde jag också för ca 800 kr, så det är ju verkligen kanon med sådana här bytardagar. Perfekt att kunna tjäna en slant och samtidigt fynda billigt.

2011-09-18 @ 13:08:24
URL: http://mirasmamma.blogg.se/
Postat av: Mariam

Ja, jag trodde han skulle slippa i alla fall öronbesvären nu efter operationen men... Tydligen inte i hans fall. :( Ja, det blir nog en tuff natt men som tur är kommer Daniel framåt midnatt. Ska bli skönt att vara två igen och imorgon blir det lättare för då får Simon leka av sig på dagis medan jag kan fjäska för Noah. Ska bara komma på vad mina kemi-elever ska göra själva på lektionen.

2011-09-18 @ 17:24:37
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback