Pyssel och sjukskriven

2011-09-11 08:43:01 Syhörnan
» Kommentarer(3) «




Jag är sjukskriven några dagar igen. Försöker komma på benen. Hade en lugn dag igår vilket var tur för yrseln var värre än vanligt. Idag har jag ännu knappt någon huvudvärk. Tänk om det börjar bli bättre nu!? Vore ju underbart. Fast vi tar inte ut något i förskott, än är det bara morgon. Yrseln känner jag redan av dock.



Jag satt och pysslade lite igår och sydde varsinna plyschbyxor till barnen. Ibland är det bättre att sitta och göra något litet än att bara ligga i soffan och känna hur världen gungar.



Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka starta upp den här dagen.

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 3 år

När jag åkte in akuten var det egentligen inte för huvudvärken som just då ändå var helt ok även om det värkte på samma ställe hela tiden men det var uthärdligt. Däremot hade jag värk i ena halvan av ansiktet och hade mindre känsel på högra sidan av kinden och runt ögat och begränsat synfält på höger öga. Dessutom var det likadant i höger arm. Det kändes som att den halvan av ansiktet hängde ner men när jag tittade mig själv i spegeln så såg jag ut precis som vanligt. Sen så var jag extremt trött. Det konstaterades inte direkt vad det var för nånting. jag fick göra massa tester, såsom du fick, blunda och hålla balansen m.m. de skickade mig på röntgen men det visade tack och lov inget. antagligen berodde det hela på spänningar i nacken och stress. Det höll i sig några dagar efteråt men inte lika mycket eftersom jag slappnade av och visste att det inte var något farligt. sen har jag bara fått tillbaks det en gång när jag var riktigt stressad!



jag tycker det är konstigt att de inte skickade dig på röntgen direkt!



kram

2011-09-11 @ 14:28:07
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej Therese! Vilka galet snygga orangea byxor du sytt till Mira! Kanske skulle packa upp symaskinen jag fick när jag fyllde år och sy ett par till pojkarna! Hoppas du kryar på dej! Stor kram från Ulrika!

2011-09-11 @ 20:47:33
Postat av: ellenojag

Krya på dig!!! KRAMAR

2011-09-11 @ 23:54:25
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback