Fredag på hemmaplan

2011-09-02 19:27:22 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Idag överraskade världens bästa moster med massa paket när hon kom för att hälsa på oss en sväng. Barnen blev överlyckliga och Theo stod och stampade för att han inte kunde bärga sig innan paketet var öppnat och bilarna urplockade. Vilken överraskning! Tack snälla gulliga syster!

Nu är systeryster på affären och ska hyra en film åt oss. Vi ska mysa framför tven hela kvällen med en skål popcorn och lite LOKA.

Barnen sover redan. Mira hade lite feber ikväll trots att hon varit feberfri hela dagen. Stackarn bad om att få gå och sova och låg redan innan tänderna var borstade. Alla hennes "krav" som att läsa bok, dricka vatten, sjunga m.m hördes inte alls ikväll. Även Theo somnade efter en tuff eftermiddag med mycket gråt och elände. Inte lätt att vara liten och sjuk ibland.

Imorgon ska jag rycka upp mig och gå till jobbet. Jag är trött på att vara hemma och trots att inte huvudvärken gett sig så ska jag göra ett försök med att jobba. Jag hoppas det kommer att gå bra och att min migrän inte kommer tillbaka. De värsta migrän anfallen har faktiskt gett sig och nu är det "bara" huvudvärken kvar.


Kommentarer
Postat av: Mariam

Ååå, vad mysigt! Syskon är verkligen bäst. Saknar min egen systeryster som denna termin pluggar i USA. Vi har ju helt olika liv men jag saknar sällskapet, gemenskapen och syskonbandet - även om vi hörs nästa en gång i veckan via telefon.

2011-09-03 @ 11:21:10
URL: http://mammamariam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback