Nya tag

2012-12-14 10:11:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Vilken dag vi hade igår. Vet inte vad det var med barnen riktigt. Bara gråt och bråk hela dagen. Jag somnade helt slut på soffan kl 19.00 (före barnen). Stackars maken fick ta hand om två barn som vägrade sova. Theo hade somnat i bilen två timmar tidigare så jag förstår att han hde svårt att somna. Mira däckade i vår säng till sist.
 
När jag försökte få med dem till förskolan i morse så utbrister Mira "Men mamma, jag vill ju va hemma med dig idag, vi hade ju så roligt igår". Snacka om olika uppfattning om hur dagen artade sig.
 
Idag ska jag sy mina absolut sista beställningar innan jul. Sen blir det semester från symaskinerna tills efter nyår igen. Jag är sugen på att sy nåt fint till barnen. Kanske någon rolig juloutfit. Tror att jag kanske hinner det innan dagen är slut och barnen ska hämtas.
 
Kaffet är nu slut, så tjingeling och på återseende.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Tack för fint julkort och god jul till er också!! Ganska mycket bättre nu, minus Jakobs öron. Stackaren! Jobbar du vardagar också nu fram till jul?

Svar: Jobbar alla dar fram till jul from imorgon. Skönt att ni är bättre men va jobbigt att jacobs öron inte blir bra. Så länge ska man ju inte behöva ha öroninflammation.
Therese

2012-12-14 @ 16:53:27
URL: http://Mammamariam.blogg.se
Postat av: Linda

Usch sådana dagar är hemska...
Men de var väldigt fina i Luciakläderna! ;.)

2012-12-17 @ 20:16:07
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback