Pojke vs flicka

2012-02-08 07:34:06 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Mitt lilla busfrö, charmtroll och underbara kille! Att gå omkring med stövlar/skor/tofflor inomhus är ingen ovanlig syn. Inte heller är det ovanligt att han håller antingen i en skruvmejsel, ett fordon eller en fotboll. "Grabbigare" är nog svårt att bli än min lilla Theo.
Vi har verkligen fått en prinsessa och en prins. Jag förundras över hur de kan tycka om så olika saker fast de är uppfostrade i samma lekrum och med samma föräldrar. Inte är det jag som stoppat en traktor i Theos händer och sagt att han inte får leka med barbiedockorna. Inte heller har jag sagt att verktygslådan är Theos och att Mira enbart får leka med dockorna. Detta styr de över själva. Jag kan bara stå brevid och titta på hur de förvandlas till de personer de är. Med detta sagt vill jag också lägga till att det självklart händer att Theo leker med dockvagnen (då oftast fulllastad med bilar) och att Mira gillar att bygga med tågbanan.

Idag blir det förskola för Theo och ytterligare en dag med Vabb för min del tillsammans med Mira som fortfarande är dålig. Efter att hon fått påbörjat en ny kur med antibiotika (ny sort) så är hon mycket piggare. Förhoppningsvis kan hon gå till förskolan imorgon. Själv har jag fått hennes sjuka tror jag och har jätte ont i halsen och med rinnande näsa. Konstigt va trött man kan bli i kroppen av en förkylning. Huvudet dunkar!

Kommentarer
Postat av: Petra

Ja det är rätt rätt märkligt de där. Härlig bild.

Kram

2012-02-10 @ 21:27:04
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Viola 22årig tvåbarnsmamma

Det viktigaste är ju att man inte försöker styra dem för mycket, sen vad de väljer i slutändan att leka med brukar bli alltmer olika ju äldre de blir tror jag :)

2012-02-12 @ 17:22:34
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback