Nyårsafton med de bästa

2012-01-01 15:42:35 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Igår hade vi helt enkelt en toppen kväll jag, syrran och Maken. Fira nyår endast tre personer låter kanske inte så roligt men vi hade det hur bra som helst. Vi lyckades tom hålla oss vakna till tolvslaget. Inte illa.

 


Vi lagade tillsammans nyårsmiddagen som bestod av tre rätter.
Till förrätt bjöds det på en baconmuffins med sallad
Varmrätten bestod av potatisgratäng med ungsgratinerad fläskfile med paprika och currysmak.
Efterrätten (som var den godaste jag någonsin ätit) var en kompott av kladdkakemuffins, vitchokladmousse, fruktblandning (vilket lyx att få jordgubbar på nyårsafton) och en skål med hallonsorbet i ett bad av flädercider. MUMS!


Förrätten står framdukad.


Varmrätten som tyvärr inte gör sig så bra på bild som i magen


Lovely efterrätt

Trots att vi var mycket mätta och belåtna gick det ner både chips och godis framåt nattetimmarna. Det var länge sen jag åt så mycket mat på en kväll.


Visst hade vi det mysigt!

Syrran sov över hos oss och vi firade in det nya året med en sovmorgon och softar söndag. Vi har ätit långfrukost, spelat spel och pusslat. Kunde inte varit en bättre helg. Ikväll ska jag och Maken gå på bio och sen hoppas jag att vi är utvilade nog inför morgondagen då våra små troll kommer hem igen.

Barnen har senaste veckan varit hos mina föräldrar uppe i dalarna men ska nu äntligen komma hem igen. Jag saknar dom sjukt mycket!

Hur har starten på det nya året varit för er?

Kommentarer
Postat av: Mariam

Då förstår jag hur sovmoronen gick till. Skönt att få tid bara ni men måste vara jobbigt att vara så långt ifrån de små.

2012-01-01 @ 16:45:36
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Louise k

Åå ni verkar ju ha haft det hur bra som helst!!! Vi blev hemma pga värken:p så vi sov bort nyåret:) men lina glada är vi för det!! Hoppas vi ses snart igen! Kramar

2012-01-01 @ 19:33:09
Postat av: Sara - Mamma till Max 3 år

Gott nytt år!

2012-01-01 @ 23:47:02
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback