Skvätter som en hund

2012-07-29 20:00:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag bestämde vi oss för att Theo ska sluta med blöja. Vi gjorde som med Mira och plockade bort den helt. Han var helt med på det och jag laddade upp med energi för att orka torka kiss hela dagen. Efter att han kissat på sig för tionde gången var både jag och maken ganska less kan jag säga. Med Mira var det inga som helst bekymmer... Hon kissade på pottan en gång Sen fortsatte hon med det. Theo kissar gärna på toaletten... Men han kissar också i byxorna utan att bry sig alls. Han verkar inte ens störa sig på att han blir blöt. Vi kör två dar till men ger inte det resultat så tror jag vi skjuter på detta några månader. Någon med erfarenhet på pojkar o sluta med blöja? Det sägs ju att de kan va svårare än tjejer.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Alvin var blöjfri tidigt vid 2,5 år. På natten vid 3år och han gick gärna både på potta och toaletten men haft en del
Problem med att hinna göra nummer två.. Vi tog nog bort blöjan så fort han kunde kissa bra på toaletten, kanske dumt.. Edvin
Är 2,5 år nu men han är inte alls intresserad av varken toa eller potta.. Vet inte hur vi ska få hans intresse.. Känner mig lite stressad över det men jag vill inte stressa honom heller.. Om du kommer på något bra så säg gärna till :)

Svar: Mira var ju som sagt också jätte smidig, kanske därför det känns så frustrerande nu när det inte är lika smidigt med Theo. Det går hyffsat bra nu när vi sätter honom på toaletten varje halvtimme, men jag vill ju att han ska lära sig att säga till själv, vilket han inte gör utan då kissar i byxorna istället. Lovar att säga till om jag kommer på nåt bra:)
Therese

2012-07-29 @ 21:15:34
URL: http://sandraoalvin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback