Majmånad

2012-05-20 09:35:03 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Godmorgon kära söndag!
Sitter här på vår nya imac och skriver mitt första inlägg här på bloggen. Ni kan inte förstå hur underbart det är med en ny dator som inte låter och går segt som en snigel. Att det också är en stor skärm och en stationär dator är helt underbart. Ett steg mot att försöka underlätta för nacke och axlar.
Detta med bloggen ligger lite på hyllan just nu. Jag skriver de gånger jag orkar och har något att säga. Mitt mående har inte varit det bästa på sistone och all energi går till att stå på benen, orka jobbet och det vardagliga.
Mycket händer/har hänt nu i maj. Kalas hit och dit, några resor, mycket jobb och väntan på sommar. Vårt lilla charmtroll på bilen ovan fyller fyra år nästa vecka, vilket givetvis ska firas!
Barnen har blivit så stora. Jag hinner aldrig uppdatera om deras utveckling längre... men de växer verkligen så det knakar. Är det bara jag som undrar vart mina bebisar tog vägen?
Nu ska jag sätta på en kopp kaffe. Vi är alla lite sega idag och Theo väckte oss alldeles för tidigt.

Kommentarer
Postat av: CiliaH

Hoppas du snart mår bättre och var rädd om dig!



Kram

2012-05-20 @ 17:20:11
URL: http://ugglehuset.se
Postat av: Mariam

TA HAND OM DIG OCH FAMILJEN.

2012-05-21 @ 08:02:18
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Jaaa, testa testa testa igen! Hoppas att du gillar den :D Om inte så är det ju fint andrahandsvärde (kanske du tom går plus?) då du köpte den till halva priset, eller var det mer till och med kanske :D Vad var det du inte gillade? Jag kan tycka att den är liiiite vid vid midjan tyvärr, men annars älskar jag den, så skön också :D



Kramar

2012-05-22 @ 21:36:17
URL: http://madeleines.se
Postat av: Suzette - Foto&Företagande

Härligt med ny dator!

2012-05-23 @ 19:58:30
URL: http://suzettenilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback