Röntgen

2012-10-23 18:38:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


    
 
Idag har jag varit på röntgen inför mitt första riktiga besök hos kiropraktorn på måndag. De röntgade nacke och rygg för att se vart/om det är något fel på några kotor som gör att jag har så ont i huvudet jämt. Längtar så otroligt mycket till måndag. Spänd på att se om det verkligen kan ge något resultat.
 
Resten av dagen har jag suttit och sytt. Det trillar in en hel del beställningar just nu så jag har att göra kan man säga.
 
Kom att tänka på då Theo nyss frågade mig om det kommer att snöa imorgon att vi julskyltar i butiken nästa vecka. Fattar ni det eller!? Julskyltning... NU...REDAN!? Känner mig inte alls redo faktiskt.
Gick förbi en del fint pynt på citygross sist jag var där, men jag vägrar att handla julpynt redan. Någon måtta får det va. Det räcker väl att jag köpt nästan alla julklappar till barnen sist vi var till Gekås för en månad sen.
 
Nu ska jag gå upp och mysa med mina små hjärtan innan de ska sova för natten. Ni kan väl hålla tummarna att jag får Mira i säng ikväll i vettig tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback