Vårtrött, kan man va det?

2013-04-09 19:25:43 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag är så sjukt trött. Tror jag håller på att bli sjuk igen. Halsen värker och näsan rinner. Barnen har också varit tröttare än vanligt. Vi får väl se om det bryter ut någon förkylning eller om vi klarar oss lidrigt.
 
Igår sydde jag 20 st mössor. Hur det gick till har jag ingen aning om. Tror jag satt och sydde sovandes i stort sett. Nu är alla paket ivägskickade iaf och det ligger en ny bunt med beställningar som ska sys torsdag o fredag denna veckan. Märks att det är vår på ingång nu.
Förstår inte min trötthet dock, man brukar väl bli piggare när det är vår och inte tröttare? Våren brukar iaf vara min bästa tid på året. Jag hoppas det vänder snart i takt med att värmegraderna stiger utomhus.
 
Idag fick en kompis till Mira följa med oss hem från förskolan. Första gången vi tar med en kompis hem på det viset. Tjejerna var överlyckliga och satt mest och log mot varandra hela eftermiddagen. Mira var stolt som en tupp när hon fick visa runt bland alla leksaker, pussel och spel.
 
Nu börjar lugnet sänka sig i vårt hus och jag hoppas barnen somnar omgående ikväll. Igår var Mira vaken till 21 och det är ingen höjdare när man ska vara på förskolan 7.30 dagen efter. Kanske får vi vara nöjda som har ett barn som somnar utan minsta pip varje kväll.
 
Blir ingen bild idag... ni får hålla tillgodo med min text.

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh jag vill beställa två mössor till engla och Nova ;)Ellen-mössan är det den med text på? Samt brodyr .roligt att tamedsig kompis hem efter förskolan,här brukar vi fotats hem barn o grannbarn brukar bli livat värre.kram

Svar: Ja, ellenmössan är den med text o "brodyr". Maila mig om du vill beställa så att jag inte missar det. ([email protected]) Kan tänka mig att det kan bli fullt hus hos er om alla vill ha kompisar:) Theo tycker det är helt värdelöst att va lillebror och inte få följa med hem till kompisar ännu då Mira får det. Inte alltid possitivt att ha barnen tätt:) Brukar Nova få följa med kompisar ännu?
Therese

2013-04-09 @ 20:25:28
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se
Postat av: Sara - Mamma till Max (-08) och Ebba (-13)

Du kanske är pollenallergisk? Det brukar man kunna bli riktigt trött av.

Vill tacka dig för kommentaren du skrev då när jag skrev om amning. När jag får dåligt självförtroende med amningen så tänker jag alltid på det du skrev, att du hade mycket mjölk men att det ändå inte mättade på kvällen!!

Hoppas du känner dig piggare snart! kram

Svar: Roligt att höra att min kommentar kunde va till "nytta". Det där med amningen är ju så känsligt, både för en som mamma och tydligen för folk runt omkring som alltid har så mycket åsikter. Man får sila åsikterna lite och ta till sig det man vill. Huvudsaken är ju att du o Ebba mår bra. Jag kommer ihåg att jag pratade med en kompis som hade haft samma problem och som fått ge ersättning på kvällarna trots att amningen funkade bra. Hon peppade mig att testa att ge ersättning och det tog flera dagar innan jag till sist gjorde det för jag ville inte känna mig misslyckad. När han väl fick flaskan och man såg hur kvällsgråten (koliken) försvann så kunde jag inte förstå att jag inte gjort det tidigare. Så otroligt idiotiskt att man ska känna sig misslyckad för att man inte kan "räcka till" och helamma. Man borde känna sig stolt och som en bra mamma som är lyhörd och gör det som sitt barn mår bäst av.
Kram kram:)
Therese

2013-04-09 @ 21:21:58
URL: http://sarasrum.blogg.se
Postat av: Petra Olsson

Jag mailar senare under dagen,såg att det blev ett stavfel haha skrev på min padda igår kväll:)jaja du förstod nog.
Ja Nova blir lite sur när Engla springer iväg till grannkompisarna,så oftast är alla här hemma så även Nova kan vara med,tjejerna delar rum o det är på både gott o ont kan jag säga.kram o hoppas det är bra med dig.

2013-04-10 @ 10:57:13
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback