Julgodis, gran och stämning

2013-12-15 20:46:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
Idag på förmiddagen så roade jag och Mira oss med att baka julgodis. Jag är alldeles för bortskämd av mina föräldrar och behöver aldrig ta med någon mat till julen när vi oftast kommer dit och bor flera nätter hela familjen. I år tänkte jag iaf att jag kunde bidra med lite julgodis.
Vi gjorde rocky road, knäck och lionbars. Allt blev mumsigt värre och det kommer bli svårt att inte äta upp det innan vi åker upp om en vecka.
 
Julgranen blev klädd igår kväll så nu är det svårt att inte känna julstämningen här hemma. Jag njuter av de förväntansfulla barnen och stämningen här hemma.
Är glad att alla webbshoppar hjälpt mig att göra färdig julklapparna då jag inte orkar mig ut bland allt foket i år. Farligt dock att sitta hemma och shoppa för till sist har man dålig koll på vad man verkligen har påväg hem. Kommer va stammis på icas post innan detta är över.
 
Hoppas ni också har julstämning.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: KniktElin

Det bästa med julen är allt gott godis man tar sig tid till att baka! Vad är lionbars för något? Letar goda recept till helgens julstök. Snart ses vi, SOM jag längtar!! Kram på dig

2013-12-19 @ 09:23:27
URL: http://www.kniktelin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback