ALV besök 2013

2013-06-12 09:21:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
 
Vårt besök på Astrid Lindgrens Värld höll på att sluta innan det ens börjat. När vi kommit så långt att vi firat Mira, fått på baren kläder och stökat färdigt, satte vi oss i bilen och maken vred om nyckeln för att åka iväg. Då hände det som inte får hända när man ska iväg på en semesterdag, bilen startade inte. Vi öppnade motorhuven men kom ganska snart fram till att hur mycket vi än stirrade ner i motorn så skulle vi inte kunna laga det som gått sönder. Maken ringde sin kusin som jobbar som bilmekaniker och jag ringde min pappa (Klart man ringer pappa när sådant händer). Efter en halvtimme så satte jag mig för att testa att starta bilen och gissa vad som händer!? Den startar!
 
Vi tårkade våra frustrerande tårar och gav oss iväg mot ALV. Lite sena kom vi äntligen fram och kunde börja njuta av en dag i barnens takt och önskemål.
 
 
 
 
 
 
Att Pippi och gänget sjöng för Mira var nog det största och mest minnesvärda på hela dagen.
 
 
 
Trots att vi var där under lågsäsong och inte alla figurer i parken var där så hade vi en toppendag. Till skillnad från förra gången då vi var där under högssäsong så kände vi denna gången att vi hann med allt vi ville göra och barnen var så nöjda med att "bara" träffa Pippi, madicken, karlsson på taket och Nils karlsson pyssling. jag rekommenderar alla som funderar på att åka till ALV att verkligen göra det. Det är dyrt men verkligen jätte roligt för både vuxna och barn.
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tack snälla söta du!

Tänk såhär, du har en gång varit mindre, då vet du alltså att du kan bli det igen =) Kämpa på och all pepp till dig.

Så fina bilder du har lagt upp på vad som ser ut osm en underbar dag.
Kram på er

2013-06-12 @ 22:15:33
URL: http://www.rarelady.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback