Midsommarfirande i startgropen

2013-06-20 10:14:01 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Nu har vi invigt poolen. Barnen var överlyckliga. Jag mindre lycklig då jag förstörde både lunga ett och två genom att försöka blåsa upp den "för hand".
 
Ikväll åker vi upp till Dalarna för lite härligt traditionellt midsommarfirande med dräkt, dans kring midsommarstång, jordgubbstårta och sill. Ska bli riktigt roligt att fira midsommar med hela tjocka släkten, det var några år sedan vi kunde vara med på det, då jag för det mesta brukar jobba just midsommar. Så glad att mina kollegor ställde upp och jobbade för mig så att jag kunde få va lite ledig.
Barnen kommer att åka med min syster och hennes sambo upp sen åker jag och Maken efter dem lite senare under kvällen då jag stängt butiken. Kommer va framme sisådär två i natt... lagom kul. Tur för mig att jag kan sova gott i bil:)
 
Strax ska jag bege mig ner på stan och ha lunchrast tillsammans med en god vän. Vi ska käka thai och lyxa till det lite extra en vanlig torsdag som denna.
 
Idag känner jag mig på gott humör. Midsommarklänningen är på och leendet på plats. Hoppas på goa kunder som också är midsommarglada.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback