Konsten att tömma en kaffekopp på millisekunder

2013-11-28 09:20:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Det låter ju rätt mysigt när jag berättar att jag kokat en kopp kaffe och sitter här med en macka och en pepparkaka o fikar efter att jag lämnat av barnen på förskolan.
 
Se sen framför er hur jag upptäcker att jag saknar mitt körkort i plånboken. Det ligger inte i fickan på jackan och inte någon annanstans heller. Jag börjar få panik då jag har 3 paket som ligger och väntar på att hämtas med mitt leg. Jag börjar rensa runt på skrivbordet för att se om det hamnat där sist jag betalade räkningar. Jag river bort allt som ligger i vägen, lyfter på symaskinerna och hittar så helt plötsligt körkortet under en anteckningsbok som ligger mitt framför näsan. (det sista jag lyfter på såklart)
Glad i hågen ska jag ta min första klunk av kaffet och gör då det som får mina ögon att vattnas. Jag tippar ut hela kaffekoppen över skrivbordet. Över tyger, symaskiner, mobil, pennor, papper, skräp, plånbok och dataskrivbord. Sist jag gjorde samma sak pajjade jag hela vår bärbara dator. Jag såg tusenlapparna flyga iväg i samma hastighet som hela skrivbordet fylldes av kaffe med mjölk. Hur kan två/tre dl vätska göra så mycket skada!?
Nu har jag fått allt torrt och det verkar som att det mesta klarade sig rätt bra, utom min mage som nu är stenhård som en boll och inte gillade mitt morgongympapass.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Jag råkade tömma gröt över vårt tangentbord en gång så jag känner igen känslan...

Svar: Åhh gröt, kan inte ha vart så kul att försöka få bort det klibbiga
Therese

2013-12-03 @ 11:40:56
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Hanna Karlsson

Sv: Det gick inte, var bara att köpa nytt tangentbord.

2013-12-06 @ 06:08:17
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback