Nattskräck och graviditetskrämpor

2013-10-21 19:27:54 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Hej bloggen. Just nu har jag väldigt ont i magen och värre illamående än jag haft på några dar... eller lördagen var ju ingen höjdare med migrän och hemskt illamående hela dagen iofs. Har slarvat med maten idag och ätit konstigt dessutom har jag inte haft nåt bra att dricka i kylskåpet... ja ni vet ju att ramlösa varit min räddning och den var tillfälligt slut idag.

Jag är så fruktansvärt trött på att må såhär. Haft mina dalar denna helgen där jag bara velat ge upp och lägga mig under täcket och sova dessa återstående 20 veckorna.

Det är väldigt både psykiskt och fysiskt påfrestande att må såhär dag ut o dag in... ändå vet jag att jag är lyckligt lottad som vet vad smärtan/det jobbiga beror på och jag vet att det har sin tidsbegränsning. Men, ändå... det är jobbigt.
 
Den här natten gick också till topplistan på "värdelösa nätter". Jag borde egentligen inte få klaga för vi har det så bra egentligen och barnen sover oftast i sina sängar och hela nätter. Det "värsta" som händer är att ett eller båda barnen vill komma över och sova hos oss på morgonsidan och det kan ju tom vara mysigt ibland. Men inatt var det inge roligt och att ligga och disskutera huruvida det finns häxor eller ej kl halv fyra efter att man själv haft svårt att sova under början av natten, var väl mindre kul. Framförallt led jag med Mira som drömmer mardrömmar och som sedan inte kunde somna om på resten av natten/morgonsidan. Så med minimal sömn i natt och krämporna på det så känns det mesta rätt pissigt just nu.
 
Nya tag imorgon va
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Långsam, halvlång promenad imorgon?

2013-10-22 @ 18:41:25
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback