Familjehelg

2014-02-09 16:08:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Den här helgen har mina föräldrar varit på besök och vi har firat syrran som fyllt år. En mysig helg med semelpremiär och en skridskomorgon. Det var barnen, Maken och Vicke som åkte på isen medans vi andra stod under tak och drack kaffe/vrm choklad. Kändes inte som en februarimorgon direkt då det regnade och snön lös med sin frånvaro... men barnen var nöjda och fick testa nya skridskor, hjälm och klubba.
 
Nästa gång mina föräldrar kommer på besök så har vi en liten bebis i huset också. Konstig känsla. Jag har nog inte riktigt fattat att det kan va endast 3 veckor kvar. Den tiden kommer att gå snabbt även om det samtidigt är sjukt jobbigt varje dag nu som går. Jag har ont ont ont och massa förvärkar. Ska träffa barnmorskan imorgon få se vad som sägs då. Det är trevligt att ha nåt planerat under varje dag även om det är småsaker som inte får kräva så mycket energi och absolut ingen längre promenad än från en parkering och in i närmsta hus.
 
Ikväll blir det en lugn kväll och vi fick just besök av min svåger. Kanske kan vi få barnen lugna och möjlighet att spela nåt litet spel eller så.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback