Igångsättning även denna gången

2014-02-10 12:57:00 Graviditeterna
» Kommentarer(1) «


 
Idag har jag fått beviljat en igångsättning ca 2 veckor innan beräknat födelse datum. Det betyder att det är ca 2-3 veckor kvar bara av den här graviditeten. Jag börjar helt plötsligt inse att vi verkligen kommer att ha en liten bebis i familjen inom kort. Väldigt konstig känsla. Beviljad igångsättning får jag pga "huminitära skäl". Skäl som jag inte helt vill gå in på här i bloggen men det har dels att göra med hur jag mår rent fysiskt med foglossning osv.
 
Så skönt att få ett datum att se fram emot. Även om det fortfarande kan ändras om det är kaos på förlossningen eller om min kropp är väldigt omogen just den dagen.
Helt plötsligt känns krämporna hanterbara för jag vet att det kommer ett slut på det hela. Det gör det lite enklare att härda ut de jobbiga förvärkarna som jag har varje kväll. Det gör att foglossningen inte längre kan ta över mitt psyke på samma sätt för jag vet att det innan februari är slut kommer att bli bra igen. Även om jag sover som en kratta och har ont konstant så kommer jag att klara det och jag kommer inte att behöva gå över tiden och "plågas i onödan".
 
Idag är en bra dag, även om jag knappt tar mig upp för trappan här hemma. Nu ska jag sätta mig och skriva upp vad som ska göras och fixas under dessa 2-3 veckorna som är kvar. Med något litet att göra varje dag så kanske tiden går lite snabbare.

Kommentarer
Postat av: Linda

Men så skönt för dig! Du har ju lidit så länge nu.
Mitt helvete startade i måndags, har ju väntat på detta oväntat länge men ändå blev det en käftsmäll. Fram till lunch är det hanterbart och sedan kan jag knappt gå öh och har ont oavsett position. Jag tycker varken foglossningsbälte eller smärtstillande hjälper. Har du ngt tips? Imorgon ska jag på Aurora igen och kommer trycka på att få en tid så jag slipper gå över iaf. Då har jag ngt att räkna ner till iaf. Precis som du beskriver. Jag har ju en liten 1-åring att ta hand om som kräver en del. Leya klarar ju mkt själv som tur är. Usch! Tycker synd om oss. Kram

2014-02-12 @ 23:04:44
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback