Vagnbestyr och vabbruari

2014-02-02 18:10:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «




Vi inleder "Vabbruari" med att just Vabba. Än så länge är det bara Theo som är dålig o jag hoppas det stannar vid honom. Vi blir hemma imorgon så får vi se sen.

Idag har jag roat mig med att fixa vagnen. Tvättat o stylat. Nu är den redo för bebisens ankomst. Jag som är lite av en kontrollmänniska gillar att kunna bocka av sånt som ska göras redan nu. Jag har slutat tro o hoppas att bebisen ska komma tidigare med tanke på de andra två segisarna men ändå skönt att vara förberedd.

Visst är den fin iaf vagnen. Äntligen en bugaboo i vårt hus igen!

Kommentarer
Postat av: Mariam

Tanken med att kika in här var just att skriva att vi vabbar ytterligare en vecka hemma hos oss. Därför måste jag skjuta på vår dejt men läser att du är enig med mig. Hatar vintern!! Alla rutiner faller när allt man försöker med hela tiden bryts av sjukdomar. Så trött på det! Hoppas på näst-nästa tisdag istället

2014-02-02 @ 22:30:47
URL: http://Mammamariam.blogg.se
Postat av: Linda

Fin vagnen är! Ny?

Svar: Ja, jag gillar den verkligen. Köpt begagnad så den har lite repor o så, men jag fick den till kanonpris och förhoppningsvis fyller den sin funktion. Jag gillar att man kan förädra den lätt o byta suflett o annat. Hade en bugga innan och sydde då en egen suflett till den, sånt gillar jag :) Vad har ni för vagn nu? Syskonvagn antar jag?
Therese

2014-02-04 @ 14:24:51
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: Linda

oj såg att jag glömt svara dig ;.)
Ja vi har en bugaboo donkey. super eftersom man kan ställa om den till enkelvagn när man är hemma med en bara.

2014-02-24 @ 20:49:42
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback