Numer höggravid v 34

2014-01-27 11:02:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


 
Att jag ens visar upp dessa bilder... ni anar inte hur mycket jag längtar efter att bli av med magen, låren och det svullna ansiktet. Jag pustar och stånkar vad jag än gör. Att plocka upp nåt från golvet är ett helt företag och att sätta på sig strumpor ska vi inte prata om. Dels magen som är i vägen och dels foglossningen som bara blir värre och värre. Börjar kännas som att bebben lagt sig med huvudet neråt också för det pressas och ilar och trycker och den där känslan av kokosnöt mellan benen börjar infinna sig. Imorgon ska jag till barnmorskan och då får jag veta hur det ligger till på den punkten. Bara det inte är någon rumpa neråt eller så så är jag nöjd.
 
Jag sover som en kratta, vänder och vrider, springer på toa och hittar ingen position som är skön. Känns jobbigt att veta att jag kommer att ha det såhär i 2 mån till om jag har otur. 
 
Jag märker att både huvud och kropp förbereder sig för bebis nu. Jag har tex tvättat upp en del kläder i minsta storleken och börjat fundera på att ev packa bbväskan. Även Mira har börjat fråga om det inte är dax att köpa blöjor snart... tror de känner på sig att det inte är så lång tid kvar nu.
 
Senaste två veckorna (helgerna) har vi roat oss med att flytta om här hemma. Denna helgen var det Theos rum som fick sig en omgång. (Ska ta bilder då allt är klart) Känns bra att fixa lite och ha alla på rätt plats när bebisen väl kommer... antar att vi kommer vara både trötta och inte ha samma tid till renovering då han väl kommit sedan.
 
Annars rullar det på som vanligt... Måtte tiden gå snabbt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Du är superfin!!

2014-01-27 @ 15:45:15
URL: http://Mammamariam.blogg.se
Postat av: KniktElin

SOM jag har längtat efter en bild på dig och magen! Tack för det! Det hjälper mig förstå att du faktiskt snart är trebarnsmamma. Hur häftigt är inte det!? Stor kram till fina dig och jag hoppas innerligt att du får må lite bättre de sista månaderna innan bebis.

Svar: Tack vännen! Vi har knappt setts denna graviditet. Så grymt trist o konstigt. Nästa gång vi ses så har vi en liten bebis...märklig tanke. Kram
Therese

2014-01-27 @ 21:31:19
URL: http://www.kniktelin.se
Postat av: Linda

Du är jättefin! Men jag förstår precis vad du menar samtidigt ;-)

Svar: Tack :) Det är väl kanske mest man själv som ser alla bristningar och svullna vrister... Hihi. Spännande nu då och se vem av oss som får träffa bebis först :)
Therese

2014-01-28 @ 08:19:03
URL: http://familyspace.blogg.se
Postat av: Linda

Det kommer garanterat bli du som får träffa bebisen först! ;-) jag går alltid över 2 v och du har väl fått tidigare med de andra?

Tack för dina snälla kommentarer. Hoppas det gick bra hos barnmorskan? Aurorasamtalet jag var på tyckte jag var bra. Det kändes skönt att prata av sig lite.

2014-01-29 @ 19:57:04
URL: http://familyspace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback