Sjukstuga... igen.

2014-01-14 18:59:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
Theo klagade på en förkylningsblåsa i munnen imorse när han vaknade. Efter lunch ringde de från förskolan och sa att han ätit dåligt och klagade på halsen o hade sagt till fröknarna att han ville hem. Så jag hämtade hem båda och så fick det bli en filmeftermiddag här hemma. Stackarn har jätte ont i halsen och gick tom och spottade i toaletten då han inte vågade svälja saliven. Jag är livrädd för att vi kommer få ytterliagre ett halsflussrace här hemma nu.
Jag var själv till doktorn idag och kollade min hals som inte blivit bra efter penicillinet. Det var bara virus nu och läkaren talade om för mig att jag säkerligen kommer få gå med det ett tag då det har en förmåga att bita sig fast rejält speciellt på oss gravida. Yey, ytterligare nåt att glädjas åt.
 
Min foglossning har börjat försämras också och nu vaggar jag verkligen fram som en pingvin när jag går. Det strålar både hä roch där och börjar bli riktigt besvärligt. Jag har ju klarat mig rätt bra då jag kunnat va hemma och ta det lugnt. Sitta när jag vill och ligga när jag vill... Numer är det besvärligt bara att ta sig ut o in i bilen för att lämna barnen på förskolan. Måtte dessa 7 veckor gå snabbt nu!
 
Imorgon blir det iaf sjukstuga här hemma, men Mira får gå iväg och leka några timmar. Hon grät när jag kom 3 timmar för tidigt idag så hon vill nog hellre va på förskolan än hemma med sjuk mamma och bror.
 
Måste ju bara visa bilden på senaste gubben som Mira ritat och som jag tyckte var himla rolig. Hon gick i förrgår och frågade mig flera gånger hur jag skulle måla en rumpa. Jag förklarade att jag inte riktigt visste och nog aldrig målat någon innan. Igår gick jag förbi en målning hon gjort dagen innan. Jag gissar att hon kom på själv hur man skulle kunna rita en rumpa :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback