Theo 4 år 140102 - kalaset

2014-01-10 10:54:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


 
Allt vår lilla pojk önskat sig (inte riktigt sant då han kryssat i hela leksakskatalogen), iaf det han önskade sig mest var att det skulle snöa på hans födelsedag. På morgonen då han sitter och tittar på bompa ser jag helt plötsligt hur stora flingor börjar falla till marken. Tror det var jag som blev mest lycklig över att han faktiskt fick snö på sin dag även om den bara varade en kort stund och sedan smälte bort.
 
På nåt sätt tycker jag att denna födelsedagen har varit mest tydligast när det gäller Theo. Helt plöstligt blev han en stor fyraåring. Klok, förståndig, trotsig (utbrotten är inte att leka med), lång och medveten. Han vill vara stor och bryter ihop varje gång vi säger att han alltid kommer att få lov att vara lillebror till Mira även om han snart blir storebror också.
 
Vi firade hemma hos mina föräldrar uppe i dalarna och även om vi alla typ va sjuka så fick vi en bra dag med frukostfirande i sängen, paketöppning, tårta, fiskdamm och skattjakt. Att det bara var Mira och Theo som var barn på kalaset verkade han inte bry sig om det minsta.
 
 
 
Tårtan som skulle bli ett tåg, blev en båt och sedan en lastbil. Betraktarens ögon bestämmer.
 
 
Tack bror, morbror, svåger, mommi, mormor, morfar och farfar som vågade er till kalaset trots sjukdomarna som härjade.
 
 
 
Finaste barnen!
 
Trots att jag som mamma hade dåligt samvete över att vara sjuk och inte orka ställa till med det kalas jag velat. Något barnkalas på hemmaplan har det tex inte blivit...ännu. Jag får ändå försöka inse att så länge han inte ber om det så tror jag han är nöjd med sin födelsedag som den blev. Han fick fira med dom han älskar och som älskar honom tillbaka, det är det viktigaste. Han fick presenter som han jublade för och vaknade kl 6 tre mornar efter för att leka med (i vanlliga fall sover han till åtminstone åttatiden).
 
 
Grattis min älskade stora pojk!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du har rätt Therese. Finaste barnen. Theo fick en toppen födelsedag, han var lycklig hela dagen.

2014-01-10 @ 11:04:42
Postat av: Mariam

Underbar tårta!!

2014-01-13 @ 18:52:11
URL: http://mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback