Konsten att göra allt och lite till...

2014-06-02 09:08:34 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


 
En vanlig morgon hos oss. Mira vaknar för det mesta först. Idag redan klockan sex. Ohyggligt tidigt så jag gav henne plattan och fortsatte sova en stund brevid henne i sängen. 
 
Jag förundras över hur snabbt ett ordnat mysigt frukosttillfälle kan förvandlas till kaos på en minut. Idag hade barnen ätit upp före mig, vilket de oftast gör eftersom jag springer som en galning och serverar och plockar fram det ena och det andra innan jag själv kan sätta mig ner med min kaffekopp, ett ägg och en macka. 
När jag idag äntligen satt mig ner small det till i Melvins blöja och då var det självlart att genast resa sig upp och byta den innan alltför mycket läckage. Mitt i allt vill Mira ha hjälp med något och fem sekunder senare kommer Theo gråtandes och har fått en sticka då han sprungit ett varv ute på altanen. Plockar bort stickan medans ungen gallskriker (stackars pojk, svettig mamma, ont i hjärtat). Sen lite bråk syskonen emellan. Lägge rner Melvin som är ledsen och trött i vagnen så han kan sova. Ner på nedervånignen och plocka fram kläder till de stora för de vill ut NU. Bråk om kläder. Bråk om racketar. Bråk. 
 
....en timme senare... Just ja frukosten står kvar på bordet och mitt kaffe är kallt. 
 

Kommentarer
Postat av: Mariam

Känner igen det och värst är enligt mig att jag sen gått upp i vikt säger vågen. Utan frukost och med massa spring. Fy vad orättvist. :(

Svar: Jag vet! Inte rättvist på nåt vis. Tur att jag inte är ensam om det iaf då. Resten av min kompisskara brukar säga att de går ner i vikt för att de inte hinner äta och springer efter barn hela tiden. Aldrig upplevt det.
Therese

2014-06-02 @ 12:06:04
URL: http://Mammamariam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback