Midsommar, barnvälsignelse och härliga dagar

2014-06-24 14:58:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «



I söndags hade vi barnvälsignelse för Melvin. Det blev en lyckad tillställning. Roligt att träffa släkt och vänner och få ordna en dag för vår lilla prins. Han skötte sig alldeles ypperligt trots att vi totalmisslyckades med att pricka in vakentid. 5 min innan det skulle börja grät han förtvivlat och somnade gott när vi la ner honom i vagnen. Tur att några gäster var lite sena så han fick sova 10 min innan det började.



Vi har haft några mysiga dagar här uppe i dalarna. Maken fick upp oss alla på ett berg i lördags. En lyckad utflykt trots att jag höll på att stupa av de extra 8 kilona på magen (melvin alltså) samt att det var första utmanande promenaden sen graviditeten. Kände av höften lite men annars får jag nog säga att foglossningen äntligen släppt helt. skönt.

Midsommar firade vi hos moster med hela tjocka släkten. En toppen dag/kväll. Äkta dalarnamidsommar är ändå det bästa.
Idag åkte maken på ett läger som han ska vara ledare i så nu är vi ensamma jag o barnen. Tur att vi är hos mamma o pappa så någon nöd ska det nog inte gå på oss.

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Åh vad roligt att ni ska göra skåne, jag är ju bäst på södra skåne.. men har en eller två pärlor nära helsingborg! ska fundera ut vad ni måste besöka, mejlar dig sen <3

2014-06-30 @ 22:21:53
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: ellenojag

Jag tror ni hade "tur" att han hoppade av, hyra i stuga i ljunghusen, det blir liksom inte bättre! Här nere finns de finaste stränderna, ljungenhusenstranden är såå fin! och sen har ni ju supernära till höllviken, skanör falsterbo!! och aldos och märtas, och hallongården och slättarps och... vi lär ses på stranden!!!

2014-07-26 @ 23:08:28
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback