Helgfunderingar

2014-09-06 13:39:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


 
        
Nu har Maken tagit med sig de stora barnen på en springtävling. Jag är själv inte så värst intresserad av springtävlingar så jag stationerade mig hemma vid symaskinen istället. Nu är det jag skulle sy färdigt och Melvin sover fortfarande.
 
Vi har en gnällig liten vän här hemma idag. Både jag och Melvin har blivit förkylda och jag antar att det är det som gör att han inte är på sitt soligaste humör. Det är inte ofta han är ledsen annars vår lilla solstråle. Bara han får äta och sova som han vill så är han nöjd och glad.
 
Kan ni förstå att han blivit 6 mån! Vart tog det halvåret vägen. Jag hänger inte med alls. Sitter själv gör han och börjar snurra runt till både mage och rygg för att ta sig dit han vill. Lite irriterande det där med magvändningen då han senaste nätterna vaknar av att han vänder sig i sömnen och gallskriker sedan av chock (?) tills jag vänder tillbaka honom. Kan ju alltid hoppas att han lär sig sova på mage snart så det slipper väcka honom att han hamnar i fel läge.
 
Just nu försöker vi komma in i någon form av rutiner vilket går sådär. Han sover ganska mycket på dagarna ännu, men tyvärr väldigt olika från dag till dag. Äter gör han ca var tredje timme lite beroende på sömnen. Då är det "riktig" mat som gäller och jag mysammar bara morgon, kväll och i vissa fall som "mellis" på eftermiddagarna. Det börjar bli tomt i brösten så att han nu kan äta gröt och lagad mat är ju tacksamt. Nästa vecka är det dax för ett besök på bvc igen. Ska bli lika kul som vanligt att se hur mycket han växt, jag tippar själv på att han kommit över 10 kilos strecket. Lilla godingen.
 
 
 

  
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback