God-Jul

En riktigt God-Jul och Gott nytt år önskar jag er alla!

Tack för ett roligt år med många beställningar.

Hoppas vi ses åter under 2011!

Beställningar uppdateratNågra fler namnmössor är tryckta. Jag satt hela kvällen igår och fick dessa gjorda.Gillar verkligen denna scarfen. Den blev en favorit och ett måste i Theos garderob!Dessa mössor ligger på lådan nu och förväntas dimpa ner i kundernas hem imorgon.

Ikväll har jag sytt en julklänning till Mira i ett rött tyg med vita hjärtan. Den blev jätte söt! Hoppas nu att den passar. Har inte haft någon modell vaken som jag kunnat prova på och mönstret gjordes ikväll... så det kan bli hur fel som helst. Uppdaterar er med bilder imorgon.


Beställningar - 13 dec och lite infoTrots en stressig helg hann jag sy lite iaf. Några av mössorna ska även ha text på sig. Det ska jag fixa ikväll och imorgon.Denna mössan är jag extra stolt över. Den är sydd av en body från lindex. En kund hörde av sig och ville ha en urväxt body omsydd till mössa. Jag förstår varför hon valde just denna bodyn. Helt underbart fint tyg! Nu är det inte längre någon body, men jag hoppas att kunden är lika glad för det.

Jag tänkte sy lite idag medans Theo sov. När jag sitter och gasar på runt en scarf så går nålen i symaskinen helt plötsligt sönder. Jag inser då att det var den sista nålen jag har. Inte det jag hade önskat skulle hända så här sista rycket innan jul. Imorgon ska jag gå på nåljakt. Ni som väntar på beställningar... jag lovar att ni får dem innan jul, men nu vet ni varför de kan dröja någon dag extra.

Julbeställningar - Upp till 30 % rabatt

Nu har ni sista chansen att beställa mössor och scarfs innan jul. Denna veckan är sista veckan som jag tar emot beställningar och kan garantera leverans innan jul.

Eftersom jag vill ha många paket av tomten så är jag lite extra snäll så här inför jul. Passa på att beställa några av mina julerbjudanden:

Enfärgade mössor med svart tryck (Gäller alltså inte mössor med vit textfärg) 80 kr

 

 

Mönstrade mössor
utan tryck 80 kr

Fleecemössa
med toffsar 100 kr

Liten scarf/dregglis
Köp 3 st för 150 kr

Stor scarf/halsduk
Köp 2 st för 150 krJag reserverar mej för att vissa tyger kan vara slut innan jag hinner uppdatera det på hemsidan.

Maila mej på mirasmamma@hotmail.se för frågor eller beställning

Priserna gäller tom 31/12-10


Sista beställningar innan julNågra nya beställningar som jag sytt nu i helgen.
En del glömde jag av att fota innan jag packade ner dem i paket tyvärr.
En härlig blandning av turkost och brunt.

Snart är det jul. Galet vad tiden rusar iväg.

Nu har ni sista chansen att lägga er beställning innan jul. Varför inte ge en fleecemössa med matchande scarf eller en rolig namnmössa att använda till våren!? Passa på nu innan det är för sent.

Alla som beställer under nästa vecka borde hinna få sin beställning innan jul. Jag säger till om jag får för mycket på:)