Tjuvkik på "rea"Jag har länge lovat er mössor till reducerade priser. Mina marknadsmössor ligger här hemma och väntar på ägare. Idag tog jag tar i att fota mössorna för att sedan lägga ut dem på bloggen. Bilderna såg bra ut i kameran, men när de väl kom på datorn blev de inte alls bra. Så nu får ni bara en liten tjuvkik. Många fler mössor och scarfs kommer framöver. Jag försöker hinna med att lägga ut detta innan helgen.


Vårmössor på erbjudande

Nu är det bara några dagar kvar på mitt aprilerbjudande.
Missa inte det!

Passa på att beställ redan idag så riskerar du inte att tyget tagit slut.Klicka på bilden eller HÄR för att komma till erbjudandet.


Glad- Påsk hälsningar

Idag är barnen på förskolan och firar påsk. De skulle ha en sk. "påskfest".

Förkläderna och sjalarna sydde jag igår kväll. Visst blev dom söta mina små påskkärringar!?

Passar på att önska er Glad-Påsk och tack för att ni kikar in på min syblogg och att ni gillar mina alster. Mailboxen tar inte påsklov så går ni och funderar på att beställa mössa eller annat så är det bara att maila.

Ikväll kommer det förhoppningsvis upp en liten shop här på bloggen där jag kommer att lägga ut redan sydda mössor till bra priser! Missa inte det!

Beställningar i massorNågra av helgens sydda alster. Hamnar hos kunderna på tisdag!Ni vet väl att det inte finns några begränsningar när det gäller texter. Här är en mössa jag tryckte igår. Kunden gav mej lite fria händer och jag hoppas hon blir nöjd med resultatet.


Uppdaterat tygsidan

Nu har jag lagt upp nyheterna bland tygerna. Jag har ett paket att hämta ikväll på posten, så har ni tur dyker det upp ännu fler tyger att välja bland senare idag.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

 


Sol på kropp och knopp

Nu när solen börjar titta fram på allvar och värmer vårt fina land så värmer den också våra barn. Ett alternativ till mössorna tänkte jag då kan bli en solhatt. Mössorna är ju även dom tunna och funkar enligt mej under hela vår/sommar/höst halvåret, men mitt på dagen när det är som varmast under sommaren då skyddar en hatt både mot sol och vind utan att de blir för varma. (Till regniga, blåsiga, ruggiga sommardagar  och sommarkvällar får mössorna fortfarande vara kvar)

Igår satt jag iaf och "snickrade" på en modell av solhatt.
Mira fick som vanligt agera modell.


Vad tycks?


Lite info och en bild på beställningarNågra av helgens gjorda beställningar.

Viktig info angående mail:

Jag har blivit medveten om att mina mail ibland inte kommer fram. Eftersom jag har hotmail kan det ibland vara så att mailen hamnar blans skräpposten. Kika er skräppost om ni sitter och väntar på mail. Jag svarade på alla väntande mail under helgen, så har ni mailat innan dess borde ni fått svar.

Vill du komma i kontakt med mej maila då på: mirasmamma@hotmail.se

Symässa - nya tyger!

Här kommer bilder på alla mina nya tillskott i tygförrådet.
Större bilder kommer under kategori "tyger" framöver.

Dessa tyger finns till beställning från och med NU!
 
Lite trist bild på det nedersta tyget till höger som är ett tyg med nyckelpigor och klöver. Jätte fint och somrigt!

 

Högst upp till höger är ett tyg med gamla bilar. Riktigt snyggt!

 

Här är några tyger ni känner igen sedan tidigar, tex grodorna och ugglorna.


SymässaIdag har jag varit på symässa i stan. Så kul att äntligen få gå på en symässa. Jag har längtat må ni tro.

Nu är jag ruinerad igen pga massa fina tyger som fick följa med mej hem. Uppdateringar kring vilka tyger som finns att beställa av kommer så snart jag hinner. Här får ni en liten tjuvkik iaf. Tyvärr inga stora bitar av tygerna... ser ni något ni gillar gäller det att inte vänta för länge alltså... risk att det tar slut snabbt.

Det har efterfrågats tyger till lite äldre grabbar. Det är JÄTTE SVÅRT att hitta något som passar de lite äldre, men idag kom jag hem med ett robottyg som är riktigt snyggt. Passar en bit upp i åldrarna iaf. Finns även två olika biltyger i högen.

Hoppas ni hittar något ni gillar. Kom ihåg att jag lite titt som tätt skickar efter nya tyger så hojta till om ni önskar något speciellt. Det skadar ju inte att fråga, eller hur? Jag gillar lite respons också på vilka tyger ni verkligen vill ha.

Dagens skördTänk va fina småtjejerna kommer att bli i dessa saker.
Lite festligt att det var två alicia som ville ha mössor samtidigt, inte så ofta jag tryckt det namnet och så dyker det upp två samtidigt.

Detta är vad jag hunnit sy färdigt idag. Inte illa samtidigt som jag haft två vildingar hemma. Tur att Theo sover länge;)Ni har väl inte missat att man kan få den blommiga mössan för endast 100 kr!?
Kika in mitt aprilerbjudande HÄR


Blandad kompott - beställningar

Dessa beställningar lades på lådan igår.


Torget försäljningI lördags stod jag på torgetmarknaden nere i stan. Jag och syrran fixade till ett härligt färgsprakande bord med massa mössor, scarfs och annat roligt.

Det var väldigt många som stannade och tittade på mina saker. Roligt att det verkade uppskattas och många som hade fina ord att säga. Några tanter stannade och beklagade sig över att de tyvärr inte hade någon att handla till men hade gärna gjort det annars:) Vilket toppenbetyg!

Att stå på torget gör jag gärna om. Blir kanske någongång framåt sommaren, då med mer solhattar och annat somrigt.

Det som inte såldes i lördags kommer att läggas upp här på bloggen så snart jag hinner. Då till ett lite rabatterat pris. Missa inte det!

Vimplar

Nysydda vimplar till Hannabus. Kommer att pryda hennes rum när hon fyller ett år.

Säljs både med och utan bokstäver. Maila för mer info!