Beställningar 24 feb  

 

Denna hög med mössor och scarfs ligger nu på posten.


Nu även för pojkar!Nu har en "pojkvariant" (som jag personligen också tycker passar tjejer... men vi kallar det för pojkvarianten.) kommit in i min shop. Finns from nu att beställa. Denna ska till en liten Viggo, jag hoppas den passar och att både hans mamma och han blir nöjda.


Tygväskor till försäljning!

Igår gjorde jag en varsin dagisväska till Mira och Theo. Dessa ska vi ha som slit och släng väskor att ta med extrakläder i. En liten ryggsäck ska de också få att ha med sig varje dag, men en väska att packa ner gummistövlar och regnkläder i kan nog vara bra också.

Jag skulle gissa att dessa väskor kommer att användas till annat också för jag tycker de blev supersnygga!:)

Denna varianten finns också till försäljning from nu och kostar 200 kr.

Det är en väska som är vändbar och du kan välja om du vill ha den lilla fickan utåt eller på insidan. Möstrat tyg på ena sidan och enfärgat på den andra. Går att få efter önskemål om färger och annat.
Den lilla fickan hålls ihop av kardborre."Handtagen" på väskan är så långa att den går att hänga på axeln. Passar även att hänga på vår vagn som skötväska, men det kan variera beroende på bredd på vagn.

Kardborre som håller ihop fickan.


Beställda muddbyxorI dag har jag roat mej med att sy en beställning på ett par personliga muddbyxor. Ni kommer väl kanske ihåg att jag gjorde ett par liknande med stjärnor på till Mira för någon vecka sedan? Nu har jag gjort färdig de som skulle iväg till kund. Jag hoppas Linda och BusHanna blir nöjda med dessa.

Fräcka va!?:)Passar på att visa ett nytt tyg jag fått hem också.


Beställningar - 16 feb

Ett set med snuttefilt och mössa till en liten grabb.Beställningar 15 feb-11Några nysydda mössor och scarfs påväg till sina beställare.Baksidan på den blåa och "insidan" på de vändsydda mössorna. (De har alltså två olika tyger och man kan vända den för att ha den sida man vill utåt.)De vändsyddas framsida.


Me + my sewingmachine = best friendsEn till bild på stärnmuddbyxorna som jag bara älskar. Sydde om mudden i midjan till en svart mudd istället... bensluten fick vara kvar med stjärnor och det blev kanonbra. Mira älskar sina byxor också, vilket gör det ännu bättre.Gårdagens skörd av mössor. Den ljusrosa ska få ett tryck på sig senare idag.
Theo fick ett par nya haremsbyxor med tryck "tuffing" på benet. Tyvärr klantade jag mej och skrev "tuffign" istället. Skyller på den sena kvällen och att jag bara tryckte utan att tänka. Hade lagt upp alla bokstäver hullerombuller när jag skulle se om ordet fick plats. Sen tryckte jag bokstäverna som de låg utan att tänka på hur ordet egentligen stavas. Dumt.

Mössan syddes också igår. Vårig och fin färg, eller hur!?

 

Mira blev lite arg då det var Theos byxor. Vilken tur att de är så stora att de kan ha dem tillsammans. Som att det kommer att funka... jag vet hur det slutar. Mira kommer att ha dem tills hon växt ur dem och sedan får Theo ärva om han har tur.


Byxor till en stjärna!Provsydde en modell med stjärnmuddar igår. Tuffa!?


Nya underbara tyger har hittat hem

Gissa hur glad jag blev när jag kom till den lokala tygaffären och såg dessa underbara tyger!?

Alla tygerna fanns i gult, lila och cerise. Är ni sugna att få en mössa uppsydd i någon av tygerna/färgerna så är det bara att höra av sig. Jag kan köpa hem de andra färgerna vid behov. Men skynda er, för det fanns inte mycket tyg kvar i affären.Mössorna kostar endast 130 kr/st

Vändbar tygväska - Nysydd!Nu har jag äntligen sytt min första tygväska. Inte alls svårt och riktigt roligt. Det blev en vändbar modell. Jag är mycket nöjd.

På denna väskan sydde jag extra långa axelband så att man kan hänga den över huvudet. Tycker jag är skönt om man ska ha den som exempelvis skötväska. Ska man bära barn samtidigt är det bra om väskan sitter fast över huvudet.Stjärnor på ena sidan och blommor på den andra.

Tanken är att även denna väskan ska säljas framöver. Vad tror ni om det?