Vårkänslor!Nu är det verkligen vårkänslor ute! Solen skiner och termometern står på plus 10 grader! Underbart!

Har ni laddat upp med vårkläder redan? Jag är bra sugen på att ta bort vinteroverallerna nu... men man vet ju att snön brukar dyka upp och chocka en även i mars. Jag hoppas närmsta månaden går fort:)

Liten bebbepresent

I söndags var vi och hälsade på en liten Jacob. Jag sydde ihop en liten kofta under förmiddagen som han fick som en "välkommen till världen present".

Jag är själv mycket nöjd med matchningen. Brunt funkar alltid tycker jag!

Färdiga

Här har ni resultatet efter gårdagens bild. Fler bilder kommer senare, detta är bara en del av det jag sydde.


Symaskinerna går heta


Mailkrångel

Jag saknar tyvärr några mail som jag vet att jag fått tidigare under veckan.

Jag har svarat alla er som mailat mig de senaste dagarna men om du fortfarande saknar svar från mig så får du gärna skicka ditt mail en gång till för då kan det vara så att ditt mail är ett av de som försvunnit.
Min mail lever sitt eget liv ibland.


Nya tyger vinter 2012

Här kommer några nyheter på tygfronten.

Hoppas ni ska hitta något ni gilla. Vissa tyger finns i mycket liten mängd och det är först till kvarn som gäller!

   

  

För att se bilderna i större storlek så klicka er in på fliken trikåtyger så finns de där!


Slutspurt på rea

Jag har haft lite rea på min facebooksida och efter några förfrågningar förstått att ni även vill se rean här på bloggen. Detta är de produkter som finns kvar. Först till kvarn.Haklapp, små scarfs (en dregglis) och tre större trekantsscarfar. Alla med fleece på baksidan. Passar vår, höst och vinter.

Trekantsscarfsen i större modell 50 kr/st
Övriga 30 kr/stScarfs passande barn från 6 mån och uppåt (Använder denma modellen till min treåriga tjej). Alla med bomullstyg på baksidan. Passar vår, sommar och höst.

30 kr/stMössor i storlekar upp till 12 mån. Skiljer lite bland mössorna i storlek. Maila för mer info eller lämna en kommentar nedan. Den bruna med moln längst ner i mitten är vändbar och har en orange/gul sida också.

Mössor 60 kr/st
2 st för 100 krMössor från 12 mån och uppåt. Maila för mer info kring storlekarna. De flesta passar för barn 2-5 år.

Mössor 60 kr/st
2 st för 100 kr

Portokostnad tillkommer (brukar bli 12 kr/mössa)

Mössorna går att få med namntryck, kostar då 20 kr extra.

Vårmössor pågångEn liten beställning sydd till en liten Ludvig.
Draktyget är ännu en av mina favorittyger.

Det märks att många av er börjar tänka på våren nu. Nu är det vårmössor, regnkläder, funktionskläder och söta klänningar/skjortor i våriga färger som ska inhandlas. Jag inser att det är dag för mig att börja fundera på solhattar, kepsar och sommarklänningar redan nu.
Någon mer än jag som hoppas vårmånaderna går fort nu?

Update och nysydda koftor

Här hemma roar jag mej med att sy lite de stunder Mira sover eller ser på film. Det är alltså fortfarande sjukdommar som härjar och vi har idag påbörjat en ny kur med antibiotika då förra ej hjälpte. Stackars tjejen har haft feber från och till nu i två veckor snart. Hon hostar så hon spyr så fort hon får lite luft i lungorna, dvs att det räcker med den lilla biten hon får gå fram och tillbaka till bilen när vi skjutsar lillebror till förskolan.

Ena stunden är hon glad och pigg som på bilden för att i nästa sekund hosta och lilla i soffan och inget orka göra. Tycker så synd om min lilla pärla.

Detta medför att jag tyvärr inte har den tiden jag räknat med vid symaskinerna. Några av er har fått vänta några dagar extra på era beställningar. Jag hoppas iaf kunna färdigställa alla beställningar denna veckan.

Ni som är sugna på att beställa en mössa eller annat till våren är välkomna att maila mig. Jag tar absolut emot beställningar även om leveranstiden just nu är lite osäker. Ni får räkna med ca 2 veckor skulle jag tro. Hoppas ni har tålamod med mig.


Theo bär sin nysydda molnkofta. En ny modell jag ville testa. Lite för tajt kring magen men annars fin, eller hur?:)Efter lite ändringar i mönstret fick det bli en ny kofta till lilleman. Jag hoppas denna ska passa bättre kring magen och ha lite växtmån. Visst är det underbart tyg!? Vilken liten grabb älskar inte dinosarier?