Nyöppnad coverpro

Idag har jag äntligen tagit steget och öppnat min nya coverlock symaskin. Åhh va roligt att få se de fina sömmarna den kan göra. Nu ska jag bara lära mig dess finesser så kommer jag snart att kunna sy ännu finare plagg.

Ett huvud för teknik behövs verkligen när man ska sy. idag fick jag riktig hjärngympa.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2202960/images/2012/pic_196088270.jpg" class="image">


Härlig sydag

Idag har jag fått massor gjort. Hoppas alla kunder blir nöjda med sina beställningar.


Några dagars semester

I helgen kommer jag att ta en liten paus från min mail. Jag ska försöka svara alla er som har mailat de senaste dagarna innan vi åker iväg i eftermiddag. Vi ska nämligen åka upp till Dalarna på begravning denna helgen. Vi fick ett mycket tråkigt besked för två veckor sedan att en nära släkting gått bort i plötslig hjärtinfarkt. Så otroligt ofattbart och sorgligt. Ibland slår det en hur snabbt livet kan förändras. Jag tror man ibland bara får sakta ner livet, se på sin familj och vänner runtomkring och vara tacksam för varje dag tillsammans. Ingenting kan man ta förgivet.

Jag finns tillbaka på mailen i nästa vecka.

Tills dess vill jag uppmana er alla att njuta så mycket ni kan av den härliga vårsolen och krama era nära och kära lite extra just idag.

Vävda bomullstyger våren 2012

Här kommer äntligen bilder på de vävdatygerna jag använder mig av till mössorna, vimplar och kuddfodral.

Bild 1: Ljusa rosa/gröna tyger till standardmodellen av "Ellenmössan". Dessa tyger får du på bokstäverna om du inte anger några andra önskemål.


Bild 2. Mörkare rosa/gröna tyger. Dessa tyger är valbara till "Ellenmössan". Ange detta i din beställning om du önskar få bokstäverna i dessa tyger istället.


Bild 3. Beiga/röda tyger. Dessa tyger går att få på scarf, kudde eller vimplar. Även mössorna såklart, men då måste detta framgå i beställningen.Bild 4. Turkosa/svarta tyger till "pojk"varianten av namnmössan. Dessa får du som standard när du väljer "Ellenmössa" till en pojke.


Bild 5. Dessa cerisa tyger går att få till vimplar, kuddfodral eller applikation på mössa.Bild 7. Gammelrosa tyg med rosor. Dessa tyget använder jag som standardtyg till scarfsen (matchande "Ellenmössan") Går att få med eller utan applikation och spets.


Vävda bomullstyger

Dessa tyger använder jag till bokstäver på mössor, kuddar och vimplar.

Fler bilder kommer inom kort.


Mer av det goda

Här kommer en till bild på förra veckans sydda. Snart kommer Ellenmössan i en ny färgvariant. Nyfikna på den?


Mössor i massorDenna veckan har jag inte legat på latsidan. Denna högen blev sydd i torsdags och borde ha kommit fram till sina rättare ägare i fredags. En likadan hög ligger nu på skrivbordet och kommer att postas i början på veckan.

Jag har jobbat i butiken hela helgen och därför inte haft tid att svara på mail. Ni som väntar på svar får ha tålamod en stund till.

Några som inte kommit fram på mailen på sistone. Observera att jag har mirasmamma@hotmail.SE och inte .COM. Många som skriver fel på den detaljen.


Nyproducerat

Några mössor blev gjorda på morgonkvisten idag. Dessa ska åka hela vägen till Schweiz. Jätte kul att även andra länder hittar hit.

Jag blir så glad av alla era vårbeställningar som droppar in! Berätta gärna hur ni hittar min sida. Kul att höra.