En evighets promenad

2009-11-28 17:44:40 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Jag gjorde den hemska promenaden till Malin och Maja idag. Satt här hemma och tyckte synd om mej själv så till sist tog jag beslutet att strunta i min kropp o gå ändå. Kanske dumt... men jag kunde inte låta bli.
Jag hade en enda lång sammandragning från det att jag tog första steget utanför dörren och tills jag kom fram. Jag ska inte klaga på hur jag mår nu för det var mitt eget val och jag visste att det skulle bli konsekvenser.
Sammandragningar har jag så klart, men värst är nog ändå foglossningen just nu. Tur att det är kväll och jag har rätten att slänga mej i soffan och sen sitta där tills vi ska gå och lägga oss.

Får fjäska lite extra för maken så att han tar hand om läggningen av Mira. Jag har ändå stått och lagat mat nu...så det är ju inte mer än rätt.
Det doftar ljuvlig lasange i hela lägenheten och jag längtar tills den är färdig. Ska bli riktigt mumsigt!

Annars kommer vi bara att vara hemma ikväll och ta det lugnt. Blir nog lite glögg framför Robinsson tror jag.

Imorgon ska vi till huset och kika. Ska bli roligt. Hoppas vi fortfarande tycker om det lika mycket som vi gjorde när vi var där sist.


Kommentarer
Postat av: Theodora

Aj aj aj. Jag tog mig en shoppingrunda i förrgår som jag fick ångra med värkade fogar och sammandragningar. Men som sagt, man vill inte bara sitta inne hela dagarna heller så ibland kan man bara inte låta bli.



Snart kommer det en bebis in i både min och din familj. Det är så spännande och så annorlunda och jag tänkte fråga hur du förbereder dig inför den här förlossningen? Jag kan uppleva att jag inte riktigt hinner då jag har Leia, hennes behov och rutiner som fyller mina tankar, så är lite nyfiken hur du gör som faktiskt har en tjej i samma ålder och är gravid i samma tid.



Kram!

2009-11-28 @ 22:43:17
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Patricia

Japp nu är jag i v. 37, tiden har gått så snabbt!!! Jo lite läskigt är det. Vi har fortfarande inte fattat att vi ska få en bebis när som helst! Svårt att tänka på det när man har så mycket annat runt omkring just nu. Med Elina gick jag över 1 vecka, så jag räknar med att jag går över med lillkillen också! Hur va det för dig då?

2009-11-28 @ 23:09:02
URL: http://tricias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback