Första "riktiga" tandläkarbesöket

2009-11-09 16:50:42 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag var jag till tandläkaren med Mira.

För några veckor sedan var Mira ute och lekte med sin pappa i lekparken. Då snubblade hon i trappan upp till rutschkanan och slog i munnen när hon trillade på ett trappsteg. Det började blöda men vi upptäckte inget sår eller något fel på någon tand. När mina föräldrar var här för två veckor sedan så upptäckte min mamma att en liten flisa saknades i en framtand. Idag har vi alltså varit till tandläkaren och kollat upp detta.

Tandläkaren var fantastiskt bra och pedagogisk och jag skulle verkligen vilja skicka en ros till honom för att visa att det uppskattas att komma till trevliga läkare ibland. Han skojjade med Mira och hon var jätte duktig med att öppna munnen. Vilket hon annars avskyr att göra om hon vet att man ska kika på hennes tänder. Mycket riktigt så saknades det en flisa, men ingen annan skada.

Mira hade tur denna gången och förhoppningsvis har det gått så lång tid nu också sedan olyckan att man inte behöver vara orolig för någon inflammation.

Bara att hoppas att hon slipper värre olyckor i framtiden. Har tyvärr märkt att det kan vara svårt att skydda de små från allt.

Kommentarer
Postat av: Annah

Skönt att det gick bra... Milton vägrade öppna munnen hos tandläkaren.. så vi får komma dit om ett halvår igen.

2009-11-10 @ 06:55:55
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback