Söndagsnöje...

2009-11-08 14:50:17 Försäljning lägenhet
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit och kollat på ett radhus igen. Jag blev positivt överraskad. Tyvärr måste alla väggar målas om inomhus, men det är ju bara roligt. Annars verkar det inte vara några större projekt på huset. Tacksamt om du frågar mej.

Vi var nästan ensamma på visningen också, vilket kan om i har tur betyda att det inte går upp så mycket i pris. (Om vi nu bestämmer oss för att buda på det) Å andra sidan så behövs det ju bara två intreserade för att priset ska stiga.
Jag känner mej fortfarande lite ledsen över att vi inte fick det andra huset vi så gärna ville ha och alla hus man kikar på nu jämför man med det. Jag önskar man kunde radera det från hjärnan och istället börja om från start.

En negativ sak... egentligen det enda negativa... är att vardagsrummer ligger på nedre plan och köket på övre plan. Lite konstig planlösning tycker jag allt. Köket var dock hur fint som helst! Kunde ha vart jag som gjort det. Hihi.

Nu börjar klockan närma sig tre och då är det dax för ytterligare en visning. Spännande ska det bli. Den här gången är det ett helt fristående hus.

Berättar sen hur det gick.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback