Sovmorgon och snurrig i huvudet

2009-11-12 08:12:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Tack snälla ni för era gulliga kommentarer och grattis hälsningar.
Drömde om huset i natt. Hihi. Kan inte låta bli att tänka på det typ hela tiden. Ganska roligt att det är inflyttning om två månader, då hinner man inte längta alltför länge. Frågan är väl bara hur vi ska lösa det med jul, nyår och bebis mitt i flytten. Jag hoppas någon har en bra plan, för det har inte jag.

I morse vaknade Mira klockan sju! Tre dagar av de sista fem har hon faktiskt sovit till klockan sju. Helt underbart med lite sovmorgon. Jag håller tummarna att hon håller på att ändra dyngsrytm lite. Att gå upp klockan sex är verkligen plågeri, speciellt så här på vinter halvåret.
Får väl bara hoppas att bebis och Mira kommer in i samma sovrytm åtminstone på nätterna.

Mira har föresten lärt sig säga Bebbe. När jag frågar vart bebben är så kommer hon fram och lägger sig och gosar med min mage. Sötnosen. Undra hur mycket hon egentligen förstår?

Idag känner jag mej jätte konstig. Jag är super yr. När jag skulle gå upp till Mira höll jag på att ramla omkull och när jag skulle leda henne till tven, där hon alltid sitter placerad framför barnkanalen en halvtimme på morgonen, så fick jag hålla mej i väggar och dörrar hela vägen. Höll verkligen på att ramla hela tiden. Nu sitter jag här på stolen och gungar. Jätte märklig känsla. Kanske har mitt blogtryck gått ner ännu mera? Sist jag var hos bm var det super lågt.
Tror ni jag behöver vara orolig eller är det ännu en sak om hör till det här med att vara gravid?

Mina täta sammandragningar håller sig också kvar sedan igår. Nu får ni skälla på mej om jag hittar på nåt dumt idag som att gå ut och gå eller så.

Kommentarer
Postat av: Theodora

Ja, man funderar ju hur det kommer bli när man har två barn med helt olika rytmer och den ena med rutiner och den andra utan. Jag ser framför mig hur den ena just lyckats somna när den andra vaknar och att jag själv ligger helt slutkörd. Jag har en tendens att alltid tänka på det värsta, men som tur är så blir det sällan som jag tänkt mig.



Jag har med en bit till Sthlm, men funderade på om jag skulle ta mig en dag bortom allt och unna mig lite egen tid, vilket jag nästan aldrig har. Eftersom det ändå började kl 15 och bara höll på till 18 så fanns det både tid för mig att ta mig dit och komma hem innan det blir natt. Det hade ju varit skoj att träffa människorna bakom de bloggar som man läser varje dag :)



Kram!



2009-11-12 @ 10:43:10
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Usch vännen, det låter inge bra alls!! Hoppas verkligen du tar det lugnt nu i dag!



Kram!

2009-11-12 @ 15:21:32
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Annah

Vi flyttade mitt i julen 2007 så det blev inte så mkt julpyntat och fixat då..

2009-11-12 @ 15:35:10
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback