Visning imorgon!

2009-11-14 08:25:34 Försäljning lägenhet
» Kommentarer(2) «


Denna dagen började redan klockan kvart över fem. Så var det med lyckan över att Mira börjat sova till sju på mornarna.
Typiskt att det var just idag också. Vi har sååå mycket att göra och hade hoppats på en glad och pigg tjej.

Imorgon är det första visningen av vår lägenhet. Ska bli sååå spännande att se om det kommer någon och tittar. Tänk om vi inte får den såld!? Vad gör man då??? Det är verkligen tur att vi har räntona på vår sidan och att månadskostnaden för den som flyttar in inte blir alls mycket... En sån här fin lägenhet så pass centralt borde väl ändå någon vilja ha tycker jag allt.

Just nu står mina älsklingar i duschen. Det är så mysigt att sitta här och lyssna på hur de leker och pratar där inne i badrummet. Mira älskar att duscha och speciellt när hon får göra det med pappa. Hon skrattar mest hela tiden vår lilla busunge.

Nu ska jag ta och fixa iordning mej också innan vi ska börja med storstädningen inför imorgon. Ja, det krävs tyvärr ytterligare en storstädning även om vi gjorde en inför korttagningen för drygt en vecka sedan. Det hinner hända mycket på en vecka tyvärr.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman!



Håller alla tummar o tår för er att de kommer massor med folk på visningen i morgon o att de blir en helt galen budgivning ;)



KRAM!

2009-11-14 @ 22:22:50
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Theodora

Sv; Ja, Novali är så himla fint! Men även min man här hemma strök det från min lista. Så nu är Cornelia högst på listan för tillfället och det tycker han med om så det är ju tur. Men jag hinner säkert ångra mig hundra gånger till. Eller så visar det sig att någon heter det som finns i släkten eller annat. Suck vad svårt.



Är helt övertygad om att ni kommer ha turen med er nu med visningar och försäljning! Men självklart håller jag en extra tumme imorgon!



Kram!/Theodora

2009-11-15 @ 01:03:06
URL: http://theodoraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback