Torsdagmorgon

2010-08-12 07:03:25 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Theo har nu vaknat klockan sex tre dar i rad. Vilket jag tycker är en helt ok tid att gå upp så länge man fått sova hela natten. Igår slog någon form av superförkylning ut hos oss. Barnen har båda väldigt rinnande näsor och Theo hostar för fullt. Jag trodde att förkylningen och febern som Theo fick uppe i dalarna var på väg att vända... men inte då. Ingen har feber för tillfället iaf. Så trist med förkylning när jag är så otroligt sällskapssjuk. Ingen som vill umgås med oss nu när vi är lite krassliga:(

Mira ropade nyss ner mej och det visade sig att hennes täcke låg tokigt i sängen. Jag fixade till det och hon lade sig ner och somnade om. Tokiga tjejen. Hon brukar ju aldrig undgå att höra att vi andra är uppe (Läs jag och Theo). Skönt iaf så länge hon vill sova. Hon behöver sova till åtminstone sju för att orka med dagen.

Idag har vi inga planer alls. Vika tvätt och städa lite är väl sådant som egentligen står på mitt schema... ett schema jag gärna struntar i.
Jag trodde jag skulle vara helt slut av träningsvärk idag... men jag känner bara lite i axlarna. Kanske kommer det imorgon istället?


Så här kan man också sova... eller inte.


Syskonmys. Bilden tagen igår när de precis vaknat från middagsvilan.

Kommentarer
Postat av: FLOOSAN

syskonmys bilder är bland de gooaste bilder man kan ta

2010-08-12 @ 07:54:21
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: marlene

Vilka små gullungar!

Tråkigt att ni blivit sjuka. Hoppas ni kryar på er snart. Jag sitter här hemma själv o väntar på att vörvärkarna ska sätta igång igen. Självklart så kommer dom på kvällarna o nätterna... ringde du bb eller förlossningen är du hade dina värkar?

2010-08-12 @ 09:52:01
URL: http://johnlittle.blogg.se/
Postat av: Petra

åh myyys!

2010-08-12 @ 11:27:02
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sandra

Mysiga bilder! Edvin envisas med att vända sig till mage hela tiden när han sover och då vaknar han till och blir jättearg! Kram

2010-08-12 @ 11:48:17
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: sandra

Lät som du skrev om Edvin, han har inte velat vända sig tillbaka till rygg själv på länge fast att det var det han kunde före innan han kunde vända sig från mage till rygg. Ja längtar tills Edvin börjar röra sig med, Alvin kröp vid denna ålder :-)

2010-08-12 @ 12:20:57
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Men 30-40 min är ju ungefär vad jag går också.. eller kanske 45 :)

2010-08-12 @ 14:31:12
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback