Tjejen som blev stor

2010-02-12 22:45:05 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu har vi kommit fram och eftermiddagen/kvällen har spenderats med våra familjer. Mira blev överlycklig när vi kom hit. Roligt tyckte hon också att det var när alla mammas dagbarn fortfarande var kvar och hon hann leka med dom en timme inann vi begav oss till farfar.
Ikväll somnade vår lilla pärla i en vanlig säng. Trodde aldrig att det skulle gå men det gjorde det. Nu återstår det att se om hon sover så hela natten eller om vi blir tvungna att bära in spjälsängen om några timmar. Jag hoppas att hon sover i den vanliga stora sängen hela denna veckan, då kanske vi törs köpa en växasäng till henne när vi kommer tillbaka till stan igen. Theo kommer ju inte att kunna ha vaggan altför många månader till så det gäller ju att börja träna Mira redan nu inför sängbytet hon kommer att tvingas göra när lillebror ska ta över hennes spjälsäng.

Theo har inte sovit nästan nåt efter att vi kom hit klockan tre. Självklart somnade han för någon timme sedan och jag är livrädd att han kommer vara jätte pigg nu när vi vuxna vill gå och lägga oss. Såå...dax att gå och väcka min lilla ängel för en sista matslurk innan läggdags. Wish me luck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback