Vi tog med oss magsjukan hem

2010-02-23 13:52:07 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Förstår om ni undrar vart jag har tagit vägen. Jag som alltid skriver minst en gång om dan i vanliga fall...

Under gårdagen passade vi på att njuta in i det sista av att vara hemma hos mina föräldrar. Det har verkligen varit en helt fantastisk vecka uppe i dalarna. Jag vet inte om det är jag eller barnen som njutit mest. Lite trist på magsjukan som Mira åkte på... tur var väl ändå att den gick över så snabbt.

Tyvärr har jag och maken däremot drabbats av magsjukan nu istället. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde under tiden det var som värst. Nu mår jag lite bättre och har mest bara jätte ont i magen. Någon matlust har jag inte och vågar inte äta heller för den delen. Hos maken har det inte brutit ut än, men jag bara går och väntar på bombnedslaget. Det jobbigaste med att vara sjuk själv är att man inte har någon ork till att ta hand om barnen.

Resan hem igår kväll gick bra även om jag inte mådde så bra. Skönt att ingen olycka skedde i bilen iaf. Det var en del snö efter vägen och vi råkade också hamna i en olycka där vi stod i kö i 20 min. Jag var glad när jag kunde öppna dörren på bilen och konstatera att vi kommit helskinnade hem.

Idag tar vi det lugnt. Jag orkar inget mer än att bara ligga i soffan. Borde passa på att sova nu när barnen sover men tyvärr gick dom om varandra idag så nu när theo äntligen somnat kommer mira snart att vakna. Vila lite kanske jag hinner iaf så det ska jag göra. Jag återkommer...

Kommentarer
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

åh nej, hoppas ni mår bättre snart!!



kram erica

2010-02-23 @ 18:32:08
URL: http://erica.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback