Viktångesten kom som ett brev på posten!

2010-02-16 21:14:28 Personligt
» Kommentarer(7) «


Sitter och sparar över alla våra bilder från datorn till vår nyinköpta externa hårddisk. Det resulterade i att jag började gå igenom gamla bilder. Bilder från början på 2000-talet och framåt. Vårt bröllop, bröllopsresan, turkietresan, somrarna innan vi fick barn osv. osv.

Ångest, ångest, ångest säger jag bara!
Jag har aldrig tyckt att jag har varit smal. Jag hör till katagorin "normalviktig". Vid vårt bröllop vägde jag 10 kg lättare än jag gör idag. 10 kg! Tittade som sagt på bilder och så här i efterhand kan jag verkligen inse att jag var ganska smal. Inte jätte smal, men betydligt mindre än jag är nu. Ångest igen!

Nu är det dax att ta tag i det här med gravidkilona. 10 kg ner är mitt mål, 6 kg mitt delmål. Så nu var det sagt och nu vet hela världen att jag lider av viktångest.

Nånstans lär man ju börja. Jag tänker starta med att lösa upp mitt gymkort och gå dit 2-3 ggr i veckan. När det är fixat så är det dax att ta tag i sockersuget. No more sweets! Antar att det är lika bra att köra igång med Gi igen. Märker jag att det går ut över mjölken så får jag ge mej. Helt kolhydratfritt ska jag ju inte köra....bara äta lite nyttigare än jag gör just nu. Efter Mira gick jag ner nästan 10 kg med hjälp av Gi, kanske lyckas jag lika bra denna gången och då är jag ju nere på målvikten sen.

Varför gå och må dåligt när man kan göra nåt åt det.
Nu behöver jag ert stöd kära vänner.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kommer stötta dig all the way gumman:) Snart gör jag dig sällskap också för jag vet hur det känns. Kramar i massor

2010-02-17 @ 07:52:31
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag hänger på dig! Jag har 6 kg kvar till min vikt innan Edvin + att jag var ganska tränad då! Måste börja träna igen bara jag varit hos barnmorskan nästa vecka. Men jag kommer nog inte köra GI men bara sötsaker en dag i veckan och äta nyttigt på veckorna.

2010-02-17 @ 09:37:01
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker verkligen du ska testa vikt väktarna. Det har fungerat utmärkt för mig som i vanliga fall inte lyckas hålla kvar vid en diet. Men här får jag äta allt bara i rätt mängd. Ett enkelt system också och inte en massa krångel med kaloriräknande själv. Om man ska på fest kan man ta av sina veckopoints och hålla igen andra dagar, när du tränar får du fler points osv. Prova - du kommer INTE bli besviken!

kram

2010-02-17 @ 11:39:20
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Carolina

Jaa, visst är den tröjan fin?! Me & I's :-)

2010-02-17 @ 12:50:14
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Linda

fast det kostar ju inte så mycket. Blir du månadskund kostar det 350 kr månaden, men då får du material, vägningar varje vecka samt lektioner & coachning.

Annars kan du bli veckomedlem, det kostar 125 kr/vecka. Men då kan du ju gå en gång i månaden om du vill och ändå få tillgång till deras internet-redskap där du hittar recept, kan lägga in & räkna ut points mm....

Bara ett tips ;.)

Kram

2010-02-17 @ 13:47:37
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

Är det bra med extern hårddisk? Jag vill kunna spara alla bilder på tjejen på nåt säkrare ställe än datorn.

2010-02-17 @ 14:15:10
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Annah

Jag väger ungefär lika mycket nu som innan jag blev gravid första gången dock har kroppen omformat sig så jag är inte alls nöjd med hur jag ser ut nu. Magen framförallt är det som jag stör mig på. Borde ta tag i det där.. men vet inte hur eller när???

2010-02-21 @ 21:50:15
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback