Andra dygnet

2010-01-04 11:27:50 Mitt mammaliv
» Kommentarer(7) «


Lillebror är inne på sitt andra dygn och det är även jag som tvåbarnsmamma. Känns fortfarande otroligt overkligt. Just nu vill jag bara lära känna den nya familjemedlemmen. Än så länge är det han visat av sin personlighet att han är en lugn, trygg och mycket tyst bebis. Har knappt hört honom gråta ännu och allt han gör är att sova. Nu är jag medveten om att bebisar är trötta första dygnen och att detta såklart kommer att förändras... men jag hoppas han är som storasyster och sover bort de första månaderna:)

Natten har gått över förväntan. Vi lade oss klockan tio och sen vaknade lillebror och ville ha mat klockan 12 och blev inte riktigt nöjd förrän klockan ett då han fick lägga sig mellan mej och maken. Sedan sov han till klockan sju! Bör kanske tillägga att Mira sov hela natten också och vaknade inte förrän halv åtta av att lillebror var lite ledsen. Om nätterna fortsätter så här så kommer jag vara en nöjd och glad mamma. (Även om jag själv sov lite halvkasst inatt. Låg och lyssnade på lillgrabben hela tiden för att höra att han andades och hade det bra.)

Vill passa på att tacka mina underbara föräldrar och syskon som kom hit i helgen och var barnvakter till Mira. Vi hade inte klarat det här utan er! Så tryggt att veta att ni var här och att Mira hade det bra medans vi låg på bb. Jag är så glad att jag slapp åka in till förlossningen själv. Tack också ni vänner som varit jourhavande barnvakter under de senaste veckorna! Ni är bäst!
Tänk att det löste sig till det bästa till sist.

 

Kommentarer
Postat av: Linda

jag får väl bara tårar i ögonen!!! :)



Tur föräldrar finns, vet inte vad man skulle ta sig till ibland annars.

Kram på er!

2010-01-04 @ 12:18:47
URL: http://tildesmamma.blogspot.com
Postat av: Linda

Åh vad roligt att läsa att er lille prins kommit till världen nu! Har tänkt på dig men inte hunnit kika in här förrän nu. Så söt han är!!



Stort GRATTIS och hoppas att han fortsätter vara en lugn bebis. Erik är också lugn och sover mycket, men det ändras säkert sen ju större han blir. Hela nätter får han inte sova än eftersom han måste ha mat var 3:e timma (vaknar han inte själv så får vi väcka honom eller ge honom mat via sonden).



kram Linda

2010-01-04 @ 12:39:12
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: sandra

Hoppas det lugna fortsätter även om det går i perioder :) Imorgon får vi träffa och se vem det är som döljer sig i min mage! Kram

2010-01-04 @ 13:26:31
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

det låter som en fantastiskt bra natt! Hoppas det fortsätter så.

Hoppas på att få läsa en förlossningsberättelse senare.

Stor kram

2010-01-04 @ 16:25:18
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Gravid

Oh så jag längtar nu efter min plutt :)

Har ni kommit på namn ännu?

Kramr

2010-01-04 @ 17:53:18
URL: http://charlottegaines.blogg.se/
Postat av: Carolina

Så underbart det låter! kramar

2010-01-04 @ 20:02:54
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Annah

Härligt att det fungerar så bra. Lykke-Lie har också varit en riktigt lugn och sovande bebis. Först nu hon börjat vara vaken mer.

2010-01-04 @ 21:50:10
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback