Jag, sjuk!?

2010-01-14 09:44:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag tror att jag har gått o blivit sjuk över natten. Vaknade klockan ett av att lillebror ville ha mat. När jag reste mej upp så kände jag hur ont jag hade i hela kroppen o så frös jag så att jag skakade. Fick sätta på mej en långärmad tröja att sova i och ändå låg jag och huttrade o frös. Somnade till sist iaf men har vaknat från o till hela natten. Det har även lillebror gjort men inte för att han varit hungrig. Är rädd att han haft lite ont i magen i går kväll och i natt. I vanliga fall brukar hans orolighet gå att bota med nappen, men så var inte fallet i natt.

Just nu har min huvudvärk dämpats med en alvedon och jag känner mej även lite varmare och näst intill kallsvettig istället. Har nog ingen feber just nu, men vi får väl se om den kommer tillbaka när tabletten slutat värka.
Är livrädd att min feber ska ha nåt att göra med en stundande mjölkstockning eller så. Jag brukar aldrig vara sjuk annars och har inte haft feber sen dagarna efter förlossningen med Mira då jag blev jätte dålig och hade en lindrigare form av mjölkstockning.

Stackars lilla mej.
...O vi som hade planerat att måla tak idag. Är ju tveksamt om jag orkar det.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Krya på dig! Det är inte mjölkstockning på g? kramar

2010-01-14 @ 10:59:09
URL: http://www.carolina1979.se
Postat av: Carro

Oh nej din stackare :-( Hoppas verkligen att det inte är mjölkstockning!

Går det inte att förebygga det med värme, ducsha varmt tex..?

Kram

2010-01-14 @ 11:03:23
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: Charlotte - Gravid

Drt kan vara att du sovit för lite, kroppen brukar säga ifrån på det sättet. Jag blir heller aldrig sjuk, men om jag sover dåligt i flera nätter i rad blir jag sjuk. Så det kan vara det, fast å andra sidan behöver inte kroppen lika mycket sömn när man ammar. Men jag hoppas för din skull att det inte är mjölkstockning, och att det går över snart. Jobbigt o ta hand om 2 små barn när man är sjuk.

Kram

2010-01-14 @ 12:23:11
URL: http://charlottegaines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback